Friss hírek

Útmutató az élelmiszerhulladékok keletkezésének megelőzésére

Az útmutató célja, hogy rávilágítson az élelmiszerhulladékok keletkezésének okaira az elsődleges termelésben, valamint, hogy megismertesse az olvasóval a különböző élelmiszerhulladék-kategóriákat, és azok gazdasági és környezeti hatásait. Az útmutató megoldást kínál az elsődleges termelésben keletkező élelmiszerhulladékok mennyiségének mérsékléséhez, amelynek megvalósításában a civil szervezetek közreműködése elengedhetetlen. A civil szervezetek munkáját a másodszüretet támogató jó gyakorlatok bemutatásával szeretnénk segíteni az élelmiszerhulladék megelőzése és mennyiségének csökkentése terén.

Útmutató letöltése

Mi a véleményed?

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Tovább az eszköztárra

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás