A Corteva Agriscience™ egy nyilvánosan jegyzett, globális mezőgazdasági vállalat, amely az iparág egyik legteljesebb portfólióját kínálja a termelőknek világszerte – beleértve a vetőmag, a növényvédelem és a digitális megoldások kiegyensúlyozott és változatos keverékét -, amelyek a termelékenység maximalizálására összpontosítanak a hozam és a jövedelmezőség növelése érdekében. Az iparágban az egyik legismertebbek közé tartozó márkáival, vezető termék- és technológia fejlesztéseivel a növekedést biztosítva, cégünk elkötelezett az élelmiszer-ellátás és a piaci szereplőkkel való együttműködés mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy javítsa a termelők és a fogyasztók életminőségét, fenntartva ezt a folyamatot az elkövetkező generációk számára. A Corteva Agriscience™ 2019. június 1-jétől független vállalat, korábban a DowDuPont mezőgazdasági üzletága volt.  További információ a www.corteva.hu hivatalos weboldalán olvasható.

A Sumi Agro Hungary Kft. 2022-ben ünnepli megalapításának 30. évfordulóját. Öröm és büszkeség számunkra, hogy a magyarországi kezdetek eredményei mára a világ több kontinensén jelen vannak követve azt az üzleti modellt, aminek az alapjai hazánkban kerültek kidolgozásra. Mára 37 országban működik eredményesen a Sumi Agro család, Európa mellett Észak- és Dél-Amerikában és a világ más országaiban is.

Nekünk Magyarországon a partnereinkkel való hosszútávú együttműködés, a szakmai megbízhatóság és a kiszámítható fejlesztő és regionális munka a legfontosabb. Azt a célt tűztük magunk elé, hogy a hazai termelők megbízható és hiteles – több esetben akár egyedi, vagy különleges – megoldásokat kapjanak tőlünk a szántóföldi és kertészeti növények védelmére és támogatására.

A Sumi Agro Hungary Kft. fő tevékenysége a magyarországi növénytermesztéshez színvonalas és biztonságos növényvédő szerek és egyéb készítmények biztosítása. Feladatunknak tekintjük, hogy az általunk hosszú távú megállapodásokkal képviselt gyártók termékeit a hazai kereskedelmi hálózaton keresztül eljuttassuk a gazdálkodóknak, és hogy magas szakmai szinten megismertessük a termelőkkel széleskörű technológiai megoldásainkat.

Az EURO-MATIC már 1965 óta foglalkozik üreges, műanyag labdák gyártásával. Cégünk az évek során – a felhalmozott szakmai tudásnak és a kiváló minőségű termékeknek köszönhetően – a világ egyik legjobb és legnagyobb kínálatát nyújtó műanyag labdagyártójává vált.

Műanyag labdáink széles kínálatából eredően az alkalmazási területük is rendkívül változatos, hiszen a termékeinket használják játszóházak labdamedencéiben, rendezvényeken, terápiás célokra, kerti tavakon, víztározókon, szennyvíztisztító telepeken, mezőgazdaságban, bányákban, valamint az iparban különböző folyadékok lefedésére.

A mezőgazdaságban főként az öntözővíztározók párolgásának csökkentésére, illetve az algásodás megelőzésére használják a kültéri takarólabdáinkat, de az állattenyésztésben a hígtrágyatározók lefedése, ezáltal a kellemetlen szagok drasztikus csökkentése is hatékonyan megoldható velük.  Az Euro-Matic Kft. célja, hogy a jövőben is vezető szerepet töltsön be a hazai és a nemzetközi piacon a műanyag labdák előállításában, és továbbra is maximálisan kiszolgálja a vevői igényeket. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és modernizáljuk a gyártóeszközeinket, hogy minél jobb minőségben, hatékonyabban és magasabb automatizáltsági szinten állítsuk elő termékeinket.

A Centrum megalakulása után 2020-ban megtervezésre, majd 2021. év elejétől beindításra kerültek az intézmény új, állami követelmény szerinti képzései. A jogelőd már a megalakulásakor is szervezett OKJ szerinti képzéseket, majd oktatta a hallgatókat fő hangsúlyt helyezve a mezőgazdasági végzettséget adó tanfolyamokra. Az intézmény oktatói elismertségük és szakmai felkészültségük mellett, az új felnőttoktatási és vizsgáztatási rendszer számos vizsgaközpontja által felkért vizsgáztatóként szerepelnek szinte az ország egész területén.

A oktatási tevékenység fő irányát továbbra is a mezőgazdasági szakmacsoportba tartozó képzések jelentik. E téren a Centrum dolgozói több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ez alatt az idő alatt megismerték a mezőgazdaságban dolgozók igényeit, és széleskörűen alkalmazkodnak is ezen kívánalmakhoz. Annál is inkább, mivel a kizárólag a felnőttoktatás területén tevékenykedve, piaci alapú versenyben való működés sokkal nagyobb rugalmasságot kívánt meg a tanulók felé, szemben egy állami fenntartású közoktatási intézménnyel.

A mezőgazdasági tanfolyamok döntő többségét konkrétan a pályázatokhoz kapcsolódó (pl.: plusz pontot adó, – aranykalászos gazda), illetve a tevékenység gyakorlásához szükséges (pl.: gépkezelő, fakitermelő, vadász, méhész, pálinkafőző) képzések alkotják.

A képzések elméleti része többnyire online formában, a gyakorlat pedig az ország legszínvonalasabb szakmai gyakorlati helyein valósul meg.

A képzési kínálat folyamatosan bővül a piaci igényekhez igazodva! Legyen szó akár hagyományos/klasszikus szakmai képzésről, vagy egy vállalkozás egyéni képzési igényeiről, az intézmény bármelyiket a lehető legjobb színvonalon, és versenyképes piaci árakon tudja megvalósítani.

A HAND Kereskedelmi Kft 1996 óta foglalkozik a KERTÉSZETI TEVÉKENYSÉGGEL KAPCSOLATOS, világvezető technikai eszközeinek és a benne felhalmozott tudás forgalmazásával.

A világ legjobbjai közül ajánlunk:

               -izraeli hátterű kertészeti öntözést

               -kínai szabadföldi lineár és pivot öntözést

               -mezőgazdasági öntözést – tisztított szennyvízzel (izraeli technológia)

               -fagyvédelem – a 40 éve gyártott, 45.000 működő szélgépekkel (itthon 25 működő gép – egyesek 4. éve!)

               -polikarbonát borítású növényházak – komplex tervezéssel és kivitelezéssel, valamint tanácsadással

               -szüretelő kocsik

-zöldség-gyümölcs hűtőházak tervezése és komplett kivitelezése vezető német technológiával (ULO, normál, gyorshűtő, mélyhűtő és érlelő technológiák gyorshűtők/ hydrocooler)

               -világelső Greefa válogató gépei

               -csomagolóberendezések és komplett gépsorok

               -tartályládák

-Minőség ellenőrző műszerek

-Rekesz-és ládamosók

-Kézi-és gépi cimkézők

               -Szárító és aszaló berendezések        

                -Zöldség-Gyümölcs mosó, daraboló gépsorok: és berendezések  TURATTI, Olaszország

-Hámozó, csumázó, szeletelő kockázó: gépek, és gépsorok

-Gyümölcslé, püré, smoothie gyártás technológiája:    

Az általunk képviselt gyártók közös jellemzője, hogy nem csupán a kor legfejlettebb eszközeit a legnagyobb tudásháttérrel kínálják. Valamennyi, általunk forgalmazott eszköz gyártója több-tízéves tapasztalattal rendelkezik. Ez a tudás termékeiken keresztül az Önök rendelkezésére is áll.

Magyarországon közel ötven éve ismertek a Bizerba mérlegek és egyéb élelmiszeripari berendezések: szeletelők, darálók, hús- és csontfűrészek.

A cég magyar vevőszolgálata már az 1960-as évektől működött egy ipari szövetkezetben, 1991-ben pedig megalakult az anyacég százszázalékos tulajdonában lévő Bizerba Mérleg Hungária Kft. A mérnökök, technikusok mellett ma már a vevőspecifikus igényeket kiszolgáló szoftverfejlesztők és az önálló vevőszolgálati képviseletek is részei a magyarországi leányvállalatnak, amelynek feladata a Bizerba berendezések kizárólagos forgalmazása, üzembe helyezése, illetve a mintegy húszezer, Magyarországon működő Bizerba készülékhez szükséges szervizszolgáltatás, illetve kiegészítők biztosítása.

Minőségügyi rendszerek: ISO 9001:2015 és ISO 14001 : 2015 szerint tanúsított

Cím: 1142 Budapest, Tengerszem utca 64-68.
Telefonszám: +36 1 471-4000
Fax: +36 1 471 4003
E-mail cím: hu.info@bizerba.com

Eurofins-Minerag-2021_FruitVeB_partnereink_rovat

Az OTP Bank elkötelezett partnere az agráriumban működő vállalkozásoknak. Kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az aktuális piaci körülményekhez igazodó finanszírozási megoldásokat kínáljon a mezőgazdaságban, valamint az élelmiszeriparban tevékenykedő ügyfelei számára.

Kiemelt termékek: területalapú, és agrár-környezetgazdálkodási támogatások előfinanszírozása; egyéb mezőgazdasági közvetlen támogatások előfinanszírozása; faktoring;birtokfejlesztési hitel.

Cím(ek): 1051 Budapest. Nádor u. 16.
Telefonszám(ok):06-1-3-666-666
E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Syngenta a világ vezető, kizárólag mezőgazdasággal foglalkozó vállalata. Elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság megteremtésében, ezt segíti innovatív kutatásaival és technológiáival. Kiemelt tevékenységek: Növényvédőszer gyártás és forgalmazás, Szántóföldi vetőmag előállítás és forgalmazás, Zöldség vetőmag előállítás és forgalmazás,

Kiemelt termékek: Switch, Voliam Targo, Agressor F1, Climberley F1

Cím: 1117 Budapest, Alíz u. 2.
Telefonszám: +36 1 488 2200
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünk 2008-ban indult kecskeméti székhellyel. Sikerült kiemelkedő pozíciót szerezni a magyarországi meleg hajtatásos növényházgyártásés az ezzel kapcsolatos alkatrész kereskedelem piacán. Az eredmény a hatékony működésnek és a kiváló szakmai hozzáértésnek, a több évre visszanyúló szakmai tapasztalatnak köszönhető, amivel segítséget tud nyújtani mind a fóliaház-építésnél mind a rekonstrukciós munkáknál. Az alkatrész-kereskedelemben a vevők egyéni igényeire szabott logisztikával és állandó raktárkészlettel sikerült hatékonnyá és versenyképessé tenni a vállalkozást. Forgalmazott termékeink felhasználásához beépítéséhez szaktanácsadást is nyújtunk.

Cím: 6000 Kecskemét, Ballószög 406.
Telefonszám(ok): Vezető: +36 30/550-9870 Rendelés: +36 30/231-5099
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: N 46°52’49.72” (észak); E 19°37’44.42” (kelet)

A CHEP vezető szerepet tölt be a raklapbérleti-rendszer működtetésének területén. Világszinten több mint 300 millió raklapja és konténere van használatban 500 000 ügyfelénél. A CHEP több mint 50 országban rendelkezik kirendeltséggel, és nyújt ügyfelei részére olyan szolgáltatásokat, amelyek garantálják az ellátási láncban felmerülő folyamatok és a raklapkezelés költségeinek optimalizációját.
Ügyfeleink között megtalálható a Procter & Gamble, Unilever, Mondelez, Nestlé, Ford and GM. www.chep.com
Főbb termékek: Fa raklap – 1200 x 1000 mm, Fa raklap – 1200 x 800 mm, Fa és fém raklap – 800 x 600 mm, Műanyag display raklap – 600 x 400 mm

Cím: Rubin Business Center, Dayka Gábor u. 3, 1118 Budapest
Telefonszám: + 36 1 319 2720
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elsősorban profi kerti szerszámokat, és kötözéstechnikai anyagokat forgalmazunk.
Kertészek lévén tudjuk milyen a jó szerszám. Termékeinkre garanciát vállalunk.
Bármit, bárhova és gyorsan elküldünk, ha kell egy apró alkatrészt is postai levélben.
Tekintsék meg honlapunkat, – www.syslvestris.hu – s ha szükséges az ott, megadott e-mail címen, vagy telefonszámokon is rendelkezésére állunk. (30/9161703, 70/6154920, 87/340396)

Az általunk képviselt, illetve forgalmazott cégek, termékek:
LEYAT, 1917-ben alakult svájci manufaktúra. A jól ismert „sárga nyelű” 40 éves metszőollóikat még ma is sokan használják. Természetesen ma már a legkorszerűbb modelleket gyártják.
Stocker, Észak – olaszországi cég, dél – tiroli, német nyelvterületen. Termékeikben megtalálhatók a hobby és a profi változatok is igen széles választékban. Jó minőségű termékek, igen jó ár –érték arányban vannak.
Löwe, Német vállalat. Kifejezetten metszőollókra és ágvágókra szakosodott. Ők gyártottak először rávágós ollót, s ebben azóta is a világ vezető gyártói.
Max, Japán vállalat. Kötöző gépeik 40 éve ismertek. Kötöző szalagjaikat, (kb. 12 változatban) egyedüliként forgalmazzuk Magyarországon.
REMA, Német. UV stabil, műanyag gyorskötőzőket gyártanak. Vagy százféle változatot forgalmaznak, szinte mindenre van megoldásuk, ajánlatuk.

A Metra Kft forgalmát tekintve az egyik hazai piacvezető a zöldterület- és kertészeti mikro-öntözőrendszerek terén, alvállalkozóival a tervezést, kivitelezést és karbantartást is magában foglaló teljeskörű, minőségi megoldást nyújt a felszíni és felszín alatti vízpótlást, hűtést, párásítást, fagyvédelmet, automatizálást és tápoldatozást felhasználók számára. A forgalmazott termékek a kertészeti mikroöntözés valamennyi technológiájához szükséges világszínvonalú, víz- és energiatakarékos, nagy megbízhatóságú megoldásai: pl. Toro, John Deere Water, Netafim, Mazzei, Dosatron, Irritec, Sun-Flow. .

Cím: 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy utca 10.
Telefonszámok: (36) 24 441-640, (36) 24 441639
Fax: (36) 24 441-641
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BUDAPESTI NAGYBANI PIAC 1239 Budapest, Nagykőrösi út 353. A budapesti nagybani zöldség-gyümölcs piac az ország legnagyobb termelői és elosztó piaca, ahol hetenként hat napon át találkozik a termelők és a nagykereskedők árukínálata a kiskereskedők és a vidéki nagykereskedők keresletével. Egész évben folyamatosan kaphatók friss zöldség- és gyümölcsfélék, déligyümölcsök, gomba, tojás, méz, konzervek, tartósított élelmiszerek, édesáruk, üdítő italok. A piac a fogyasztók számára is nyitott, de értékesítés csak kereskedelmi mennyiségi egységekben történik.

Cím: 1239 Budapest, Nagykőrösi út 353.
Telefonszám: +36 1 814-5300
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szerszámgyártás: Lemezmegmunkáló (kivágó-, hajlító-, mélyhúzó-, blokk- és kombinált- ill. sorozat-) szerszámok tervezése, gyártása, javítása. Összetett és egyszerű alkatrészek komplett felszerszámozása termékrajz vagy mintadarab alapján.
Géppark: Hagyományos és CNC forgácsoló és egyéb megmunkáló gépek.
Préstechnika: Különféle lemezalkatrészek sorozatgyártása sajtológépekkel, ehhez kapcsolódó szerelési, összeállítási műveletek végzése.
Gépparkunk folyamatosan fejlesztés alatt van a felmerülő igények alapján.
Termékeink: UNIVERZÁLIS Gyümölcsmagozógép – elsősorban konzerv- és egyéb tartósítóipari célokra – amely cserélhető adapterekkel és kiegészítőkkel alkalmas meggy, cseresznye, szilva, barack, stb. magozására, felezésére. Teljesítménye beállítástól és gyümölcsfajtától függően: 800 – 2000 kg./óra.
HUSSS tip. galamb- ill. madárriasztó, korrózióálló kivitelben (műemlék- és egyéb épületek védelmére). Felszerelhető épületszegélyekre, ablakpárkányokra, stb.
Minőségbiztosítás: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 és MEBIR MSZ 28001:2008 szabványokat magában foglaló integrált irányítási rendszert működtetünk.

Cím: 6131 SZANK, Kiszsombos dűlő 8.
Telefonszámok: 77/595-300, 595-301, 495-137, Fax: 77/595-302,
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér. Főként gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények, állatok, valamint zöldség-gyümölcs nagy tételben történő kereskedelmét segíti. A piactér lényege, hogy aggregálja a keresletet és a kínálatot, különlegessége pedig, hogy innovatív informatikai megoldásokkal automatizálja az adásvételt. A piacteret havonta átlagosan 40.000 őstermelő, családi gazdaság, kereskedő, feldolgozó és gyártó keresi fel, eddig 3 millió tonna gabona fordult meg rajta, közel 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 50 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra vagy megvételre.

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 58-62. II. emelet 27.
Telefonszám: 06-20-362-6144, E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Hail Shield bvba az Inopowerjégvédelmi ágyú gyártója és forgalmazója.

Két évtizedes fejlesztő munka eredményeként alakítottuk ki „Inopower” márkanevű jégvédelmi ágyúnkat, és az eddigi gyakorlati tapasztalatok igen pozitívak. A forgalmazás 2004-ben kezdődött, jelenleg mintegy 220 berendezés üzemel Európa számos országában – az azt alkalmazó gyümölcstermelők megelégedésére. Egy jégágyú által védett terület 500-600 m sugarú kör, azaz mintegy 70-80 ha. A berendezés működtetése egyszerű, éves üzemeltetési költsége pedig nagyon alacsony. A célunk, hogy sikeres partner legyünk a jégesők elleni védekezésben.

Cím: Akkerstraat 1, B 8020, waarDamme, Belgien
Telefonszám: +36/70-3890-556
E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolattartó személy neve: Dr. Apáti Ferenc

Az Agro Naturtáp Kft. szakmai alapon szerveződött, magyar tulajdonú cég.
Célunk az, hogy a korszerű szerves trágyákat a növénytermesztés minden területén visszavezessük az őket megillető jelentőségű és fontosságú helyére. Folyamatosan bővülő termékpalettánkbanmegtalálhatók szilárd pelletált szerves trágyák és folyékony szerves trágyák is. További célunk a környezetbarát tápanyag-utánpótlási –még inkább talajerő visszapótlási- szemlélet ismertetése ésterjesztése is. Engedélyezett termékeink BIO minősítésselrendelkeznek.

Kiemelt termékek:

Marha-Jó – pelletált szarvasmarha trágya BIO
Tyúkanyó – pelletált szarvasmarha trágya BIO
Green Active N28 – magas Nitrogéntartalmú szerves trágya
Folyékony szerves trágyák BIO

Cím: 5700 Gyula, Szent József u. 1.
Telefonszám: +36 30 849 8510, +36 30 348 2804
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy neve: Tóthné Monori Andrea
Tel.: +36 20 487 7711
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bio-ferm GmbH

Készítményeink hatását mikroorganizmusok adják, melyeket a természetből izoláltunk, és felszaporítva mint antagonisták, meggátolják a kórokozók fertőzését (tűzelhalás, tárolási betegségek).
Készítményeink előnyei nyilvánvalóak: nincs szermaradványuk, nem alakul ki rezisztencia, nem GMO készítmények, használatuk az IP és organikus termesztésben egyaránt engedélyezett.

Kiemelt termékek:

Blossom Protect – tűzelhalás elleni biotechnológia baktericid
Boni Protect – tárolási betegségek elleni gombaölőszer
Botector – biotechnológiai növényvédőszer szürkepenész ellen a szőlőtermesztésben

Cím: bio-ferm GmbH,Technologiezentrum Tulln, Technopark 1B, A – 3430 Tulln
Telefonszám(ok):+36 30 646 93 63, +43 (0) 2272 660 89 – 0
E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolattartó személy neve: Narancsík JánosTexpack Kft

A Texpack Kft. – az LC Packaging cégcsoport magyarországi leányvállalata – tizenkilenc éve működik Magyarországon és a kelet-európai piacon. A cégcsoport egysége és ereje egyre jelentősebb prioritást kap a jövőben, ezért cégünk 2013. január 1-től új arculattal, LC Packaging TPI néven működik hazánkban.

Az új márkanévvel kívánjuk erősíteni nemzetköziségünket és egységünket közös értékek és érdekek mentén. Célunk minden vevőnkkel a hosszú partneri kapcsolat kialakítása, a biztos minőség, magas szakmai felkészültség, gyors, rugalmas kiszolgálás, és a vevői igényeknek megfelelő készletezés. Továbbra is elhivatottak vagyunk a legoptimálisabb csomagolási megoldások kidolgozásában.

A cégcsoport tíz európai országban van jelen, ahol szakmailag felkészült kollégák vesznek részt a csomagolások fejlesztésében. Termékeink – többek között – a saját bangladesi székhelyű Dutch-Bangla Pack gyárban, a magyarországi és belga Pacapime gyárakban készülnek, ahol kizárólag első osztályú termékeket állítanak elő.

A cégcsoport erőssége a mi erősségünk, a mi erősségünk egyben az Önök erőssége is.

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 52
Telefonszám: 62/581-010
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolattartó személyek neve: Csizmadia Nándor, Nemes Zoltán

   

A Bátori Kft. KertPlusz üzletága célul tűzte ki, hogy a magyar kertész iparágnak a legkiválóbb minőségű alapanyagokat kínálja a hazai piacon.

A legjobb minőségű Klasmann tőzeg és földkeverékekkel magas szinten végezhető el a magvetés, dugvány gyökereztetés valamint a növények nevelése akár több száz literes konténerméretig. Memon szerves granulátumokkal cégünk a szerves tápanyag visszapótlás élvonalában van. Kínálunk még a kertész partnereinknekDesch Plantpak műanyag vákuumszívott cserepeket, olasz faiskolai konténereket, professzionális COMPO Expert granulált és öntöző műtrágyákat.

Cím(ek): Bátori Kft. 6000 Kecskemét Szent István Krt. 24.
Telefonszám(ok): +3676/506-493
E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tó és Öntözés Kft.

A Tó és Öntözés Kft. öntözés- és tótechnika kereskedelmét, tervezését és beépítését végzi. Magyarország legnagyobb választékát nyújtja vásárlóinak a szórófejes- és csepegtető öntözés minden változatából, csövekből, szivattyúkból, teljes körű automatizálásból, egyszerű és számítógép vezérlésű tápoldatozásból akár komplett technológiának összeállítva. Kiemelt ajánlat a dugulásnak kiválóan ellenálló ún. betétes Netafim Streamline csepegtető szalag különböző vízhozammal (betétenkénti 1,1-1,6-2,2 l/h), és különböző falvastagsággal, ami akár 3 bar üzemi nyomást is lehetővé tesz. Ültetvényekhez a különböző mikroszórók mellett a speciális kordonra vagy földfelszín alá telepíthető csepegtető csövek; növényházakba speciális kettős szabályozású csepegtetők és párásítók teljes választékát kínáljuk. Parkok, díszkertek, sportpályák öntözésére bármelyik jó minőségű kiemelkedő szórófejet biztosítjuk és telepítjük. Tározókhoz, dísztavakhoz, fürdőtavakhoz speciális technológiát és kiváló minőségű EPDM gumifóliát adunk min. 10 év garanciával.

Vásárlóinknak ingyenes szaktanácsadást, szerelési vázlatot és árajánlatot adunk. A FruitVeB tagjait nagykereskedelmi áron szolgáljuk ki.

Cím: Makó, Attila u. 24. Tel:+3662-211-497; +3630-965-3961;
E-mail: ontozesmako@gmail.com
Cím: Szigetszentmiklós, Leshegy út 1/A. Tel:+3624-447-530; +3670-410-2703;
E-mail: toesontozes2@gmail.com

   

Enviroinvest Zrt.

Enviroinvest Zrt.

Biotechnológia, Környezetvédelmi tanácsadás, Elektronikai hulladékkezelés.
Kiemelt termék az Erwiphage.

Amiért érdemes az Erwiphage-ot választani:
A tűzelhalást okozó Erwinia. amylovorára optimalizált, amely a 2012-es és 2013-as évben már a szabadföldi forgalomban is bizonyította, hogy 75% -os hatékonysággal előzi meg a betegség megjelenését.

Ezért javasoljuk, hogy:

– Érdemes megelőzni a bajt!
– Érdemes a leghatékonyabb, magyar, mikrobiológiai készítményt kipróbálni!
– Érdemes az Erwiphage*-ot bevetni preventív jelleggel a tűzelhalás megelőzésére!

Cím(ek): 7632 Pécs Kertváros út 2., Telefonszám(ok): +3630.9598-119 és +3620.2525-102
E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolattartó személy neve: Kovács László és Hódi Attila
www.enviroinvest.hu és www.tuzelhalas.hu

A TEMPEL Kft. kiváló minőségű csomagolástechnikai berendezésekkel és anyagokkal áll ügyfelei rendelkezésére. A gépek a zöldségfélék – burgonya, hagyma, sárgarépa, petrezselyem, uborka, cékla, zeller, spárga – feldolgozását és gyümölcsfélék csomagolását végzik el. A TEMPEL Kft. a vezető gyártók termékeivel várja partnereit, többek között: UPMANN, ALLROUND, EURO-JABELMANN, DIJSKTRA, BJILSMA HERCULES, GRIMME, KMK AGRO, EIMA, GETRA, KRUKOWIAK, WIFO, BRIAND, SCHNEIDER, SORMA, ALEXANDERWERK. Segítségünkkel ügyfeleink gyorsan, a vevői igényekhez rugalmasan igazodva, esztétikus és friss állapotban tudják a zöldség – gyümölcs áruféléket a megrendelőik részére kiszállítani. A csomagolóanyagok főbb szállítói a KARATZIS, a MAAR és a NETPACK cégek. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink szerviz igényeinek magas szintű ellátására is.

Cím(ek): 6060 Tiszakécske, Oláhházi dűlő 18.

Telefonszám(ok): 06-30/426-9275

E-mail(ek): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.