A felhasználást engedélyező 6300/641-4/2019 számú NÉBIH határozat IDE kattintva letölthető!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, mint engedélyező hatóság a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács kérésére 2019. március 11. napján kelt határozatában engedélyezte a Goltix 700 SC gyomirtó permetezőszer szükséghelyzeti felhasználását cékla kultúrában magról kelő kétszikű gyomok ellen.

A felhasználást engedélyező 6300/641-8/2019 számú NÉBIH határozat IDE kattintva letölthető!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, mint engedélyező hatóság a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács kérésére 2019. március 11. napján kelt határozatában engedélyezte a Pledge 50 WP gyomirtó permetezőszer szükséghelyzeti felhasználását pasztinák kultúrában magról kelő kétszikű gyomok ellen.

A felhasználást engedélyező 6300/641-6/2019 számú NÉBIH határozat IDE kattintva letölthető!

Felhívjuk a termelők figyelmét, hogy a szükséghelyzeti engedéllyel rendelkező növényvédő szer felhasználása saját felelősségre, a felhasználást engedélyező határozatban leírtak figyelembevétele és betartása mellett történhet!

A permetezések időpontjáról a felhasználók a kezelések megkezdése előtt kötelesek tájékoztatni a területileg illetékes megyei kormányhivatal növény- és talajvédelmi hatáskörben eljáró járási hivatalát!