A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága – az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül – meghirdeti a „Tanuljunk együtt! - Zöldség-gyümölcs feldolgozás” elnevezésű rendezvényét.

A gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programját idén külön kezdő és haladó szinten hirdetik meg. A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2×2 napos programot állítottak össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetősége a résztvevőknek.

A tavaszi félévre tervezett események időpontja:
2019. április 12-13. – Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. – Kezdő csoport II. modul – a meghívó IDE kattintva elérhető!
2019. május 10-11. – Haladó csoport – a meghívó IDE kattintva elérhető!

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.

A témával kapcsolatban bővebb információt itt talál.