A „Fenntartható fejlődés a termelői együttműködéseknél” című rendezvények 2019. március 12-én Kaposváron, március 13-án Veszprémben, március 19-én Nyíregyházán és március 27-én Kecskeméten lesznek.

A rendezvényeken az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztálya az együttműködések jelenlegi helyzetéről, adminisztratív kötelezettségeiről és a várható fejlődési irányokról ad áttekintést. A Magyar Államkincstár Közvetlen Támogatások Főosztálya pedig a támogatási követelményeknek való megfelelés szabályrendszerét ismerteti. Az eseményeken a régió jó gyakorlatot megvalósító együttműködései is bemutatkoznak. Ezt követően kerekasztal-beszélgetés keretében a fenntartható fejlődéshez kapcsolódóan szó esik majd az értékesítés, a működtetés és az innováció meghatározó szempontjairól. Az információ-megosztáson túl a rendezvény kiváló alkalom kapcsolatépítésre, jövőbeli együttműködések megalapozására.

A rendezvényekre való regisztráció és meghívó az alábbi linken elérhető:
http://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/98839-orszagos-roadshow-indul-a-termeloi-egyuttmukodesek-elosegitesere