Az alábbi cikkben a tisztelt olvasó, mezőgazdasági vállalkozó és a jövőben az egészséges élelmiszerek termelésében lehetőséget látó befektetők számára szeretnénk tájékoztatást adni, a gombatermesztésben rejlő óriási lehetőségek bemutatásával. Ehhez az is apropót adott, hogy a Covid időszak alatt, az egészséges táplálkozás felértékelődött, a saját és belső élelmiszerellátás még fontosabbá vált Magyarországon is. Az egészséges élelmiszerek termesztése és fogyasztása a pandémia alatt folyamosan növekedett és növekszik nemcsak Magyarországon, hanem globálisan is, nincs és nem volt ez másképpen a gombával sem. A-modern-gombatermesztes-a-jovobe-valo-sikeres-beruhazas_lemarad_aki-kimarad-1

A-modern-gombatermesztes-a-jovobe-valo-sikeres-beruhazas_lemarad_aki-kimarad-2

A-modern-gombatermesztes-a-jovobe-valo-sikeres-beruhazas_lemarad_aki-kimarad-3