Szervezetünk 2018. szeptember 17-20. között tanulmányutat szervez a moszkvai WorldFood kiállításra.
A kiállításon 37 ország 224 vállalata ad teljes körű áttekintést a gyümölcs és zöldség kínálatról. A WorldFood Moszkva kiállításon belül helyezkedik el a gyümölcs és zöldség speciális kiállítás, amely a kereskedelmi szakembereket is vonzza, így lehetőség nyílik üzleti tárgyalások lebonyolítására is..

A kiállítás hivatalos honlapja: http://www.world-food.ru/en-GB/about/sections/frukty-i-ovoshchi.aspx

A részvételi díj: 400.000 Ft+Áfa/fő
A részvételi díj tartalmazza a repülőjegy, a szállás, a vízum, a kiállításra szóló belépő, egy buszos városnézés és az utasbiztosítás díját.

Mivel az Oroszországba történő beutazáshoz vízumra lesz szükség (melynek kiállítása akár 1 hónapot is igénybe vehet), ezért kérjük, hogy legkésőbb augusztus 21-ig (kedd) legyenek szívesek kitöltve visszaküldeni a mellékelt regisztrációs lapot!

A vízumkérelem beadásához szükség lesz az érvényes útlevél leadására a vízum beragasztásához, melyben egymással szemben legalább két üres oldal található, valamint az útlevélnek érvényesnek kell lennie még legalább 6 hónappal a vízum lejártának ideje után is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízumkérelmek beadását követően már nem lesz lehetőség a kiutazók nevének cseréjére!
A vízumkérelem és az utasbiztosítás ügyintézéséhez, illetve a szállás- és repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó további információkat a regisztrációs lap beérkezése után küldjük meg.

Amennyiben a szakmai úttal kapcsolatban kérdése van, kérjük keresse Németh Kingát a 06-70-338-9570 telefonszámon!

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP LETÖLTÉSE