A változó piaci és jogszabályi környezet hamarosan új helyzet elé állítja a zöldség- és gyümölcstermesztőket. A kihívásokra időben fel kell készülni, ezért a rendezvény egyik célja az volt, hogy bemutassa milyen alternatív megoldásokat lehet alkalmazni annak érdekében, hogy a mezőgazdasági termesztésben jelenleg általánosan alkalmazott termesztés-technológia környezetkímélő növényvédelemre változzon.

Számos pozitív termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az alternatív megoldások jól illeszthetők a mindennapos termesztői gyakorlatba, és egyúttal környezettudatos, biztonságos megoldást nyújtanak a termesztők számára. A rendezvény látogatói nagyüzemi közegben kaptak választ a megoldást jelentő szermaradékmentes technológia részleteiről.

Számos pozitív termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az AMINORET® szermaradékmentes technológia jól illeszthető a mindennapos termesztői gyakorlatba, és egyúttal környezettudatos, biztonságos megoldást nyújt a termesztő számára. A technológia nem más, mint bioracionális gondolkodás és eszköztár a számtalan kockázatot rejtő és egyre kevésbé piacképes árualapot előállító konvencionális technológiák fokozatos felváltására.

Az előadások anyagainak feltöltése folyamatban, a ZFW Hortiservice Kft. honlapján a következő linken elérhető: http://hortiservice.hu/dokum/84