2023. május 16 és 18 között kerül megrendezésre a Warsaw Food Expo –nemzetközi élelmiszeripari vásár a lengyelországi Ptak Warsaw Expo-n.

A Warsaw Food Expo egy nemzeteken átívelő kereskedelmi és kapcsolatépítési platformot hoz létre 3 napon keresztül a termelők, forgalmazók, valamint a kiskereskedelmi láncok, kiskereskedelmi üzletek, nagykereskedők, és a HoReCa szektor szereplői között.

A kiállítótérben új tematikus zónák is helyet fognak kapni, amelyek a jelenleg uralkodó fogyasztói  preferenciáknak megfelelően lettek kialakítva. Az élelmiszeripari termékek bemutatását kiegészíti az élelmiszeripari csomagolások, hűtési megoldások és az élelmiszeriparban használt gépek kínálata.

Tematikus zónák:

  • „Tudatos étkezés” – étrend-kiegészítők, funkcionális élelmiszerek, mentes élelmiszerek
  • „Vegetarianizmus” – vegánok és vegetáriánusok számára készült élelmiszerek
  • „Prémium ételek” – minőség jelölő címkékkel ellátott élelmiszerek, mint például oltalom alatt álló eredetmegjelölés, oltalom alatt álló földrajzi jelzés, hagyományos különleges termékek
  • „Organikus” – bioélelmiszerek

A látogatók továbbá megismerhetik a lengyel és külföldi piacokat, tájékozódhatnak a legjobb üzleti megoldásokról, innovációkról. Egyúttal első kézből ismerhetők meg a legfőbb piaci szereplők termékújdonságai, új fejlesztéseik; konferenciák, előadások és workshopok sorozataiból.

További információk a rendezvényről: ITT

2023-as kiállítók listája: ITT

Kiállítói részvételi lehetőségekről bővebb információk: ITT

Warsaw Food Expo 2022