Tisztelt Gyümölcstermesztők!


Mint bizonyosan már sokan értesültek róla, 2021. tavaszán újabb VP pályázati felhívás megjelenése várható, melynek keretében gyümölcsültetvények telepítésére és meglévő ültetvények korszerűsítésére lesz lehetőség.

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, mint az Agrárminisztérium szakmai partnere, részt vesz a pályázati felhívás előkészítésében és a felhívás szakmai részleteinek kidolgozásában. Célunk, hogy az előzőeknél jóval egyszerűbb pályázati mechanizmus mellett, azonban nagyon szigorú szakmai és műszaki feltételrendszernek megfelelve minél több korszerű ültetvény valósulhasson meg a rendelkezésre álló forrásból.

A pályázati felhívás előkészítésének részeként elkészítettünk egy igényfelmérési kérdőívet, amely alapján a beérkezett információk muníciót szolgáltathatnak a szakmai egyeztetéseken.

Ezúton kérjük, hogy minden gyümölcstermelésben érintett gazdálkodó legyen szíves kitölteni a kérdőívet, ezzel segítve a pályázati felhívás kidolgozását és saját jövőbeni munkáját is!

A kérdőív egyszerűen kezelhető, mobiltelefonról, PC-ről, laptopról is kitölthető. A kitöltés időigénye mindössze 6-8 perc. A kérdőív kitöltésére 2020. december 5-ig van lehetőség.

Kérjük, hogy a kérdőívet kitöltő kollégák értesítsék a lehetőségről saját szakmai ismeretségi köreiket! Fontos, hogy a kérdőív minél több gyümölcstermesztésben érdekelt szakemberhez eljusson és átfogó képet kaphassunk a magyar gyümölcstermesztés fejlesztésével kapcsolatos igényekről!


A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el, ahol útmutatásként minden főbb ismeret szerepel:
https://forms.gle/5qMPKKziyvRzFuqv7


Üdvözlettel és köszönettel:

Apáti Ferenc, FruitVeB elnök

Kelemen Péter, FruitVeB alelnök