Szervezett magyar delegáció is indul a hatékony és fenntartható mezőgazdasági technológiák nemzetközi kiállítására.

Vegyen részt a SIMA nemzetközi mezőgazdasági szakkiállításon Franciaországban látogatóként vagy akár a szervezett magyar delegáció tagjaként!

A SIMA ( https://en.simaonline.com/ ) – a hatékony és fenntartható mezőgazdasági megoldások és technológiák nemzetközi kiállítása – néhány hónapon belül megnyitja kapuit (2022. november 6. és 10. között, a párizsi Nord Villepinte-ben), és már most ígéretes eredményekkel kecsegtet mind az eladások, mind az újdonságokban gazdag kínálat terén. Ez a centenáriumi alkalom új elrendezéssel, új terekkel, és különféle innovációkkal tarkított tartalommal várja az érdeklődőket, annak érdekében, hogy kiszolgálja az ágazati igényeket és piacvezető kiállítássá tegye a SIMA-t.

A kiállítás,a gazdálkodási egység méretétől és a termelési módszerétől függetlenül, különböző termékek és technológiai megoldások széles skáláját kínálja a gazdálkodók számára. A kínálatban találunk többek között szántóföldi növényekhez, haszonállatokhoz és növénykülönlegességekhez kapcsolódó megoldásokat, valamint vontatáshoz, talajmunkákhoz, öntözéshez, betakarításhoz szükséges berendezéseket. A felhozatalban szerepelnek továbbá tenyésztési és tejipari berendezések, fenntartható fejlődéshez kapcsolódó megoldások, szoftverek és alkatrészek.

A kiállítás több mint 230 000 látogatót (amelynek 25%-a nemzetközi látogató 5 kontinensről) és 1800 kiállító céget fogad 42 országból.

A kiállítók aktuális listáját IDE kattintva tekintheti meg.

Idén a SIMA szakkiállítás magyarországi népszerűsítését a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara látja el. Ennek keretében egy 10 fős magyar delegációt szerveznek látogatóként a kiállításra a Francia Gazdasági és Pénzügyminisztérium egy új gazdaságélénkítő kezdeményezésének támogatásával. Olyan magyarországi cégeket várnak, melyeknek konkrét beszerzési terveik, elképzeléseik vannak és vállalnának B2B találkozókon való részvételt azokkal a francia vállalatokkal, melyek a számukra releváns termékeket/megoldásokat kínálják kiállítóként az eseményen.

 A részvétel nem jár vásárlási és egyéb kötelezettséggel.

A delegáció tagjai lehetnek növénytermesztéssel és/vagy állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozások, vagy pedig mezőgazdasági gépeket, felszereléseket forgalmazó cégek.

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara az alábbi költségeket vállalja át egy fő részére:

  • Utazási költségek: repülőjegyek, transzferek, vonat (a repülőjegyeket mi intézzük)
  • Szállás: 2 éjszakára (2022. november 7-9.)
  • Vendéglátási szolgáltatások költségei: reggelik, 2 ebéd a kiállításon (és nagy valószínűséggel a vacsorák is beleférnek a büdzsébe)

Ha nincsen konkrét beszerzési igénye, de látogatóként is szívesen részt venne a kiállításon, akkor IDE kattintva tudja megrendelni belépőjét.

További kérdés, kérés esetén, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával az alábbi email címen: noemi.budai@ccifrance-hongrie.org