A koronavírus-járvány után végre személyes részvétellel lesz látogatható Bolzanóban az Interpoma, de szervezők online platformról is gondoskodtak.

A FieraMesse Bolzano kiállítóközpontban november 17-19. között rendezik az idei Interpoma nemzetközi almaágazati konferenciát, végre személyes jelenléttel. A szervezők viszont azokra is gondoltak, akik valamilyen okból nem tudnak Olaszországba utazni, így ők az Interpoma Business Match névre keresztelt eseményen, online vehetnek részt. A csatlakozók 20 perce online találkozók keretében léphetnek kapcsolatba potenciális üzletfelekkel, kiállítókkal, beszállítókkal a világ minden tájáról.

A B2B találkozók elsősorban szakemberek, köztük az almatermesztők, kereskedők és importőrök, mezőgazdasági berendezések és gépek kereskedői, tudományos és kutatóintézetek, valamint a mezőgazdasági start-upok számára szólnak.

A részvétel ingyenes, a regisztráció november 18-ig tart. A résztvevők a résztvevők listájára hivatkozva és a találkozói kérések elküldésével vagy elfogadásával állíthatják össze saját online menetrendjüket igényeik és érdeklődési területeik alapján.

A cikkhez szemlézett írások:

Interpoma – Connect with the global apple economy!

Kapcsolódó cikkek:

November 17-19. között rendezik meg a bolzanói Interpoma kiállítást