Negyedik alkalommal rendezik meg idén a szamócaágazat legnagyobb nemzetközi konferenciáját Belgiumban.

A Coöperatie Hoogstraten rendezésében szeptember 21-24. között kerül sor az International Strawberry Congress (ISC) konferenciára. A helyszín Belgium, Antwerpen (Flanders Meeting & Convention Centre), a szeptember 21-én kezdődő rendezvény pedig az alábbi munkacímet viseli: “A Strawberry’s Journey: Leadership in a Digital and Sustainable Future”.

„A kongresszus főleg a szamócatermesztéssel kapcsolatos fejlesztésekkel, és a marketinggel foglalkozik, különös tekintettel a digitális és fenntartható jövőre. Célja, hogy platformot biztosítson a hálózatépítéshez és az információcseréhez a szamóca kutatásával, termelésével és marketingjével kapcsolatban. A tudományos, a gyakorlati és az értékesítési szempontok ötvözése miatt az ISC egy kihagyhatatlan esemény” – áll a szervezők közleményében. A teljes program az összes előadóval együtt megtalálható az alábbi linken: ISC PROGRAM.

A konferenciára regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehetséges: REGISZTRÁCIÓ.

A személyes részvételre jogosító belépő 720 euró, a csak virtuális jegy 480 euró, diákok pedig 335 euróért látogathatják a rendezvényt.

A cikkhez szemlézett írások:

International Strawberry Congress: Erdbeerbranche trifft sich in Antwerpen

Kapcsolódó cikkek:

Szeptember 21-22: Nemzetközi Szamóca Kongresszus Antwerpenben