A mester cím megszerzésére 15 mesterszakmában van lehetőség, regisztráció a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara jogszabályi feladata a mesterképzés és mestervizsga szervezése az országos gazdasági érdekképviseleti szervekkel együttműködve.

A mester cím megszerzésére 15 mesterszakmában van lehetőség, amely szakmai elismerést jelent a szakemberek számára. A mesterképzés során a pedagógiai és vállalkozási ismeretek elősegítik a duális képzési rendszer magas szintű megvalósulását és a vállalkozások gazdasági szerepének növekedését.

Az alábbi linken a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara lehetőséget biztosít a mesterképzések iránt érdeklődők számára a regisztrációra, amely meghatározza egyes mesterszakmák szervezése iránt támasztott igényt.

REGISZTRÁCIÓ

Az egyes mesterszakmákra történő regisztráció a NAK számára tájékoztató jellegű, nem von maga után automatikus jelentkezési kötelezettséget, valamint a NAK részéről sem generál képzési és vizsgaszervezési kötelezettséget. Az adott mesterképzés indítása a mesterszakmára jelentkezők számától is függ. A ténylegesen induló képzésekről és vizsgákról a Kamara a regisztráltakat a regisztráció során megadott e-mail címen, a későbbiekben értesíti.