A DAMISOL innovatív Huminsavas biokatalizátor és biostimulátor csomag ajánlatai a hozamért és a növényegészségért.

Az intenzív szőlő- és gyümölcs és zöldségtermesztés során gyakran előfordul a relatív tápanyaghiány, amikor a talaj tartalmazza a szükséges felvehető ásványi anyagokat, de a növénybe jutásuk gátolt, többnyire külső környezeti viszonyok miatt.

Megfigyelhető átmeneti tápanyaghiány, amikor nem áll rendelkezésre elegendő feltáródó tápelem a gyökér környezetében, így a talaj nem tudja biztosítani a hirtelen fellépő tápelemhiányt.

Kialakulhat olyan helyzet is, amikor a növény fejlődése olyan gyors, hogy a gyökér nem képes kielégíteni az intenzív vegetatív fejlődés tápelemigényét.

Ezekben a helyzetekben a leghatékonyabb tápanyag-utánpótlási módszer a levéltrágyázás. Ekkor a növény a szükséges ásványi anyagokat diffúz módon, ill. aktív módon a  saját energiaháztartását igénybe véve veszi fel. A mi forradalmi ajánlatunk a molekulaszerkezetben rejlik (biokatalizátor és huminsav komplex molekulák). A komplex molekulák azonnali beépülésével a biokémiai folyamatokba megkíméljük a növényt energiájának fölösleges elpazarlásától. A Damisol AÖP csomagok mindkét összetevője (DAMISOL levéltrágyák + HYMAGRO SOL Huminsavak) a növény energiájával takarékoskodó aktív, természetes energiahordozó komplex molekulákat tartalmaznak, így szakmai ajánlatunk valódi energia technológia.

DAMISOL levéltrágyák szabadalmaztatott energiahordozó kémiai kötéseinek köszönhetően biokatalizátorként segítik a növények tápanyagforgalmát. A szükséges tápelemek már pár óra elteltével a növények nedvkeringésébe kerülnek. Komplexei segítik a növény felépítő energiafolyamataiba történő beépülést, ezáltal azonnali tápanyagfelvételt tesznek lehetővé.

HYMAGRO SOL egyedülálló 70%-os huminsavtartalommal rendelkező hidrolizált, vízoldható huminsav. Biostimulátorként, lombra permetezve hatékonyan segíti és fokozza a fotoszintetikus aktivitást, az anyagcsere-folyamatok végbemenetelét. Szinergikus jelenlétével eredményesebbé teszi a tápelemek felvételét. Alkalmazható talajra, lombra, öntözővizben, hidrokultúrában, önállóan vagy műtrágyákkal együtt kijuttatva.

A HYMAGRO SOL szerepel a 2023-as AGRO-Ökológiai Program elfogadott listájában, az AÖP keretében 1 pontot ér, így csomagajánlatunk vásárlása esetén Ön az AÖP Talaj- és növénykondicionáló szerekre vonatkozó feltételeinek megfelel.

Forradalmi ajánlatunk:

A DAMISOL Cupromax (felszívódó, szerves kötésű réz) + Huminsav AÖP csomag

A réz elemnek kettős hatása figyelhető meg:

1.   Részt vesz a fehérjeszintézisben, a fotoszintézisben, enzimek katalizálásában.

2. Termelői megfigyelésekre alapozva, a megbetegítő gombákkal szemben belső, felszívódó védelmi mechanizmust alakít ki, mert szerves molekula komplex formájának köszönhetően gyorsan bekerül a növény keringésébe, feltöltődik a növény szervezetébe.

A DAMISOL Kft. innovatív Huminsavas AÖP csomagjai jól illeszthetők a zöldség és gyümölcstermesztők szakmai kihívásaihoz.

A zöldség,- szőlő,- és gyümölcstermesztést támogató AÖP csomagjaink megoldást kínálnak a rézhiány, a kalciumhiány, a káliumhiány, a vashiány, a magnéziumhiány tüneteinek megelőzésére és gyógyítására.

A Damisol Zöldség, Gyümölcs, Szőlő és Kondi Huminsavas AÖP csomagok az általános kondíció folyamatos fenntartásához és a növény igényes élettani folyamataihoz biztosítanak többlet energiát.

A DAMISOL Kft. innovatív szakmai ajánlata megfelel a kor gazdasági és szakmai kihívásainak és mindenkor szem előtt tartja a növényeink egészségét és talajaink megóvását. Ajánlatunk egyesíti a természetes, növényekkel harmonizáló komplex biostimulátor és biokatalizátor molekulák szinergizmusát, hatékonyságát a lehető legmagasabb terméshozam eléréséért.