A Terméktanács eddig nyomtatott folyóirataként megjelent Zöldség-Gyümölcs Piac és Technológia negyedéves lapját felváltja a modern köntösbe öltözött, piaci szereplőket segítő online cikkgyűjtemény: a FruitVeB Magazin. 

 

A Magazin célkitűzése időtálló, aktualitását hosszabb távon is megőrző tartalom révén hozzájárulni az ágazati szereplők kertészeti-szakmai, piaci és ágazati ismereteinek bővítéséhez, szemléletének formálásához, a gazdálkodásuk hatékonyságának fokozásához, valamint termelési és beruházási döntéseik megalapozásához.

 

Előfizetés ellenében a teljes – heti rendszerességgel frissülő – cikkgyűjtemény láthatóvá válik, ezzel elősegítve, hogy az olvasó ne csak az aktuális lapszámot olvashassa, hanem az általa érdekelt területen minden cikk elérhető legyen számára.

 

A forma mellett a tartalom is megújul, új rovatokkal is találkozhatnak az előfizetők: világpiaci hírek, zöldségtermesztés, gyümölcstermesztés, marketing, piac és ökonómia, árak kommentár nélkül. 

 

Éves előfizetési/hozzáférési díj regisztráció ellenében FruitVeB tagoknak ingyenes, minden külső felhasználónak 5 000 Ft. A bevezetésre való tekintettel az első hónap (június 2-ig) minden regisztrált felhasználó számára ingyenes. 

 

Bízunk benne, hogy a FruitVeB Magazin elnyeri tetszését és hamarosan olvasóink között köszönhetjük! 

 

Üdvözlettel: 

A FruitVeB Magazin csapata