Az Agroinform.hu és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022. május 11-12-én rendezi meg a PREGA Konferenciát és Kiállítást. Az eddigiekhez hasonlóan várhatóan most is teltházzal zajlik majd az év agrárdigitalizációs szakmai eseménye.

Május 11-12. között a budapesti Aquaworld Kongresszusi Központban kerül megrendezésre a PREGA Konferencia és Kiállítás, melyen a precíziós gazdálkodás legújabb vívmányait, innovációit ismerhetik meg a látogatók. Magyarország vezető agrártechnológiai vállalatai érkeznek a rendezvényre: így közel 100 előadó szakember számára nyílik lehetőség arra, hogy átadja a megszerzett tudást, gyakorlati tapasztalatot a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódóan. Külön szekcióban kapnak helyet az ágazati hatékonyság növelését támogató kormányzati intézkedésekről szóló előadások.

Az előadások szünetében 40 kiállítói standon láthatunk önjáró művelő robotokat, drónokat és olyan szoftveres megoldásokat is, amelyek a digitális átálláshoz kapcsolódó pályázat megvalósításában is a segítségünkre lesznek.

A PREGA részletes programja IDE kattintva tölthető le. A rendezvényt az Agroinform.hu mezőgazdasági portál és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezi, fő támogató az Axiál Kft., kiemelt szakmai partner a KITE Zrt.

Külön örömünkre szolgál, hogy a 15 szekció között precíziós gyümölcs- és szőlőtermesztési szekció is helyet kapott, valamint egy indoor farming és precíziós zöldségtermesztési szekció is lesz már rögtön az első napon. A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitva meg, és köszöntőt mond Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Gyuricza Csaba, a MATE rektora is. A kertészeti szekció házigazdája Dr. Jung András lesz, az előadások során pedig Dr. Apáti Ferenc, a FruitVeB elnöke nyitja meg.

A rendezvényre itt válthatók belépőjegyek.

A PREGA részletes programja:

Prega_2022_Program_1-2._nap_web