Egészségügyi rendelkezések:

Február 9-11. között kerül megrendezésre Berlinben a Fruit Logistica kiállítás és vásár, ahová idén is körülbelül 3300 kiállítóra és 72 ezer látogatóra számítanak. A kiállítók az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezhetik részvételi szándékukat. Figyelem: a jelentkezési határidő november 20! Fontos továbbá, hogy a belépésre jogosító jegyeket online vagy elővételben kell megvásárolni, a helyszínen jegyvásárlási lehetőség nem lesz.

A KIÁLLÍTÓKRA, azaz a standok személyzetére vonatkozóan a FRUIT LOGISTICA rendezői megengedik, hogy negatív teszttel (24 óránál nem régebbi antigénteszt illetve 48 óránál nem régebbi PCR-teszt igazolásának felmutatásával) lépjenek be a rendezvényre. A Berlinben működő gyorstesztelő központokról az alábbi linken szerezhető információ: https://map.schnelltestportal.de/.

A hatályban lévő intézkedések szerint kizárólag a fertőzésből felgyógyult, vagy a következő oltásokkal rendelkező személyek vehetnek részt a kiállításon (oltási igazolvánnyal) LÁTOGATÓKÉNT:

  • Moderna (Spikevax)
  • Pfizer/BioNTech (Comirnaty)
  • AstraZeneca (Vaxzevria)
  • Janssen (Johnson&Johnson)

Mindez azt is jelenti, hogy a következő oltásokat a kiállítás szervezői nem ismerik el: Szputnyik („orosz vakcina”) és Sinovac („kínai vakcina”).

jelentkezesi-lap-fruit-2022

Altalanos-Szerzodesi-Feltetelek_2022

FL-kiallitoi-regisztracio-urlap

RESZVETELI-FELHIVAS-Fruit-Logistica-2022