Kedves Kolléganők, Kollégák!

A FruitVeB Csapata nevében szakmai sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a FruitVeB 2019. évi „Profiktól Profiknak”szakmai programsorozatának első rendezvényét, a mely 2019. január 15-16-án Szigetszentmiklóson kerül megrendezésre. A kétnapos képzés első napján a SZILVATERMESZTÉS legégetőbb kérdéseivel foglalkozunk (a piaci igények változása, perspektivikus fajták, a hatékonyságot növelő főbb termesztéstechnológiai beavatkozások), a másik napot pedig GYÜMÖLCSÖSÖK LEGVESZÉLYESEBB KÁRTEVŐI ELLENI VÉDEKEZÉS (pajzstetvek, foltosszárnyú muslica, atkák) kérdésének szenteljük.

A FruitVeB és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Termelők Egyesülete 2019-től nagy hangsúlyt fektet az intenzív szaktanácsadási jellegű képzésekre. Az új típusú képzésekkel alapvető célunk, hogy a hazai zöldség-gyümölcs termesztésben élenjáró, profi termelőink továbblépését segítsük a legkorszerűbb tudásanyag átadásával. Ennek szellemében a képzés tematikája jelentősen eltér az “általános” szakmai konferenciákétól, ugyanis egy szaktanácsadási nap keretében egy témát tárgyalunk meg, és egyetlen előadóval visszük végig a napi programot, hogy lehetőség nyíljon a téma alapos, részletes megtárgyalására, a profi gyümölcstermelőink számára is hasznos többletinformációkat nyújtó mélységig.

Meghívott előadók/szaktanácsadók: Dr. Peter Hilsendegen, kutató-szaktanácsadó és Werner Dahlbender, kutató-szaktanácsadó (Rheinland-Pfalzi Kutató és Szaktanácsadó Állomás, Németország)

Részletes szakmai program és jelentkezési lap letölthető: https://fruitveb.hu/profiktol-profiknak-fruitveb-szaktanacsadasi-napok/

A jelentkezési határidő 2019.01.14. 12:00-ig meghosszabbítva!