Ennek szellemében a képzés tematikája jelentősen eltér az „általános” szakmai konferenciákétól, ugyanis egy szaktanácsadási nap keretében egy témát tárgyalunk meg, és egyetlen előadóval visszük végig a napi programot, hogy lehetőség nyíljon a téma alapos, részletes megtárgyalására, a profi gyümölcstermelőink számára is hasznos többletinformációkat nyújtó mélységig. Az előadás jellegű blokkokat egy-egy résztéma után interaktív vitával színesítjük, hogy elegendő időt és teret biztosítsunk az intenzív eszmecserére, ahol a jelenlévők megvitathatják a saját tapasztalataikat és feltehetik kérdéseiket az előadónak. A képzéseket nagyobbrészt profi külföldi, kutató-szaktanácsadó kollégák tartják, de előadóink lesznek a legelismertebb hazai szakemberek is.

E rendezvénysorozatunk első állomása a 2019. január 15-16-ai kétnapos képzésünk, ahol egy napot az intenzív szilvatermesztés legégetőbb kérdéseivel foglalkozunk (a piaci igények változása, perspektivikus fajták, a hatékonyságot növelő főbb termesztéstechnológiai beavatkozások), a másik napot pedig gyümölcsösök legveszélyesebb kártevői (pajzstetvek, vértetvek, atkák, foltosszárnyú muslica) elleni védekezés kérdésének szenteljük.

Meghívott előadók: Dr. Peter Hilsendegen, kutató-szaktanácsadó és Werner Dahlbender, kutató-szaktanácsadó (Rheinland-Pfalzi Kutató és Szaktanácsadó Állomás, Németország)

A képzés két napos, de lehetőség lesz csak az első, vagy csak a második napon is részt venni!

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:
Gastland Hotel M0*** Étterem és Konferencia Központ 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút, 19 km)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. JANUÁR 14. (HÉTFŐ) 12.00 ÓRA.