December 8-án megrendezésre kerülő „Értékelő 2022” Kertészeti Évzáró Konferencián a széles szakmai programokon túl kiemelt figyelmet fognak kapni a kertészeti szektor háttéripari vállalatai. A rendezvényen így 18 kiállító vállalat is részt fog venni, melyek a legszélesebb körből érkezve biztosítanak majd lehetőséget a részvevőknek, hogy új termékeket és innovatív technológiákat megismerve, valamint értékes partneri kapcsolatokat kiépítve térhessenek haza nap végén

Kiállítóink:

Altoterra Kft.

Apró Csepp Kft.

Biocont Magyarország Kft.

Britamark Kft.

Corteva Crop Solutions HUN Kft.

Engelhardt Dióbirtok

Fóliavezérlés/Smart Greenhouse Control Kft.

Gremon Systems Zrt.

ITO Technik Kft.

Kertcenter Kft.

LC Packaging TPI Kft.

Magyar Mezőgazdaság Kft.

SGS Hungária Kft.

Smapplab Kft.

Sz&B Agro Kft.

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.

Vertinetik Kft.

WBG Pooling GmbH & Co. KG

Altoterra Kft.

Az Altoterra Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő középvállalkozás, tulajdonosai Abonyi Roland és Patyi Roland. A vállalat zászlóshajója a műtrágyakereskedelem, de növényvédőszer- és terménykereskedelemmel is foglalkoznak. A tulajdonosok célja már a kezdetekkor is az volt, hogy úgy tudják kiszolgálni a piacot stabil, kiváló minőségű tápanyagutánpótlási termékekkel, hogy közben a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot is szem előtt tartják. Emellett a gazdák folyamatos edukációja is szívügyük, ezért a mai napig teljeskörű növénytermesztési technológiákkal, növényvédelmi stratégiákkal segítik a termelőket

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Apró Csepp Kft.

pulsFOG ködképzőgépek képviselete, forgalmazása, szervize növényvédelemhez, növényház-fertőtlenítéshez, fagyvédelemhez” 

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

 

Biocont Magyarország Kft.

A Biocont küldetése a környezetbarát, szermaradékmentes technológiák meghonosítása, fejlesztése és terjedésének elősegítése. Hasznos élő szervezetek, biológiai növényvédő szerek és egyéb, integrált növényvédelmet segítő készítmények gyártásával és forgalmazásával, valamint szaktanácsadással foglalkozunk. Célunk a termelők versenyképességének növelése szaktanácsadás és a jó gyakorlatok megosztása által. Kutatás-fejlesztési tevékenységünkkel aktívan segítjük a magyar termelőket abban, hogy lemondások nélkül, felkészülten tudják fogadni az egyre szigorodó környezetvédelmi elvárásokat.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Britamark kft.

A Britamark kft. a Haygrove angol cég kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Haygrove nemzetközi cég több mint 40 országban rendelkezik képviselettel és fő profilja horganyzott acélból épített fóliaházak és talaj nélküli termesztő-berendezések forgalmazása.

Magyarországon 15 éve folyamatosan építünk ilyen típusú hideghajtatásban használt fóliaházakat több hektáros felületeken különböző kertészeti kultúrák számára.

 Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Corteva Crop Solutions HUN Kft.

A Corteva egy tisztán mezőgazdasággal foglalkozó, tőzsdén nyilvánosan jegyzett globális működésű részvénytársaság, amely ötvözi az iparágvezető innovációt, a magas szintű ügyfélstratégiát és az operatív végrehajtást, hogy nyereséges megoldásokat kínáljon a világ legsürgetőbb mezőgazdasági kihívásaira. A Corteva előnyös piaci preferenciákat teremtett egyedi disztribúciós stratégiája, valamint a vetőmag, növényvédelem, digitális termékek és szolgáltatások kiegyensúlyozott és globálisan sokszínű keveréke révén. Az iparágban a legismertebbek közé tartozó márkáival, vezető termék- és technológia fejlesztéseivel a növekedést biztosítva, cégünk elkötelezett az élelmiszer-ellátás és a piaci szereplőkkel való együttműködés mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy javítsa a termelők és a fogyasztók életminőségét, fenntartva ezt a folyamatot az elkövetkező generációk számára.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Engelhardt Dióbirtok

Harmadik generációs családi diótermelő gazdaságunk 50 hektáron termel diót válogatott magyar fajtákból a Fejér megyei Lovasberényben. A termelés korszerű körülmények között, az agrár-környezetgazdálkodási program tagjaként környezetbarát módon zajlik. A gépi betakarítást követően a teljes feldolgozási folyamat a saját üzemünkben történik, a minőséget a családunk személyes felügyelete mellett a GlobalGAP termelői minőségbiztosítási rendszer is szavatolja. Szívügyünk a dió, és hiszünk abban, hogy egy kézben tartva a teljes vertikumot a termeléstől egészen a fogyasztók asztalára jutásig biztosítani tudjuk, hogy a legkiválóbb minőségi termék jusson Önhöz, egyenesen a termelőtől.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Fóliavezérlés / Smart Greenhouse Control Kft.

A Fóliavezérlés (Smart Greenhouse Control Kft.) csapata célul tűzte ki, hogy a magyarországi fóliás és üvegházas gazdákat támogassák azzal, hogy könnyebben, gyorsabban tudjanak reagálni a gazdaságukban és az azon kívül uralkodó körülményekre. A csapat által kifejlesztett szellőztető rendszer páratartalom-, és hőmérséklet alapján végzi a vezérlést, amivel egy állandó, a növény számára is ideális környezetet tudunk biztosítani. A vezérlést egy felhasználóbarát felületen lehet kezelni, így gyorsan tud reagálni a gazda a hirtelen jött zivatarokra, hőmérséklet csökkenésre vagy növekedésre, akár az otthonról is. A rendszert gazdákkal közösen fejlesztették ki és tesztelték, hogy a legalapvetőbb igényeknek is megfeleljen.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Gremon Systems Zrt.

A Gremon Systems innovatív informatikai megoldásokat kínál a kertészeti ágazát számára, különös tekintettel az üvegházi termelésre. A céget 2013-ban alapították Szegeden, évtizedes tapasztalattal rendelkező kertész szakemberek támogatásával. A növekvő energia- és műtrágya árak korszakában az erőforrások hatékonyabb kihasználása különösen fontossá vált. A Gremon Systems-nél pedig pont olyan megoldásokat biztosítanak, amelyek segítik a termelőket erőforrásaik jobb kihasználásában, amely jelentős költségmegtakarítást és ezáltal magasabb jövedelmezőséget eredményez, így lehetőséget adva számukra a hozam növelésére.

A cégnek két legnépszerűbb terméke az Insight Manager és a Trutina. A Gremon Systems Insight Manager termékének segítségével a munkavállalók teljesítményének eredményes nyomonkövetése valósulhat meg, a Trutina termékcsalád pedig a növényekkel kapcsolatos adatok összegyűjtésével, elemzésével és értékelésével segít a helyes döntések meghozatalában.

A Gremon Systems jelenleg az egyetlen olyan cég a világon, amely olyan rendszerrel rendelkezik, hogy a növény adott pillanatnyi viselkedéséről tud valós idejű visszajelzést adni. Termékeikkel a világ több, mint 30 országában segítik a paradicsom, uborka, paprika, eper, áfonya, padlizsán, vagy akár a cseresznye termesztést.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

ITO Technik Kft.

Az ITO Technik Kft. élelmiszeripari gépek, berendezések forgalmazásával foglalkozik közel három évtizede. Tevékenységeink közé tartozik az osztályozó-, mérlegelő- és csomagológépek forgalmazása és ezeknek az üzembe helyezése, karbantartása. Vállalatunk továbbá zöldség-gyümölcs tárolási, raktározási és termék nyomon követési rendszerek fejlesztésével, valamint csomagolóanyagok értékesítésével is foglalkozik.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Kertcenter Kft.

Elsődleges célunk, modern, hatékony és költségtakarékos input anyagok, gépek, termesztés technológiák, berendezések, megoldások biztosítása a magyar kertészek, mezőgazdasági termelők számára.

Fontosnak tartjuk, hogy kivételesen jó környezeti adottságokkal rendelkező országunk kertészete az európai és a világ élvonalába kerüljön. Ezért, és ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

LC Packaging TPI Kft.

Az LC Packaging közel 100 éve látja el ügyfeleit kiváló minőségű termékekkel, ezzel világszerte az ipari és mezőgazdasági csomagolóanyagok gyártásának, beszerzésének és forgalmazásának fontos szereplőjévé vált. Irodánk, valamint közel 6 000 m2-es raktárunk Mórahalmon található, ahol folyamatosan tartunk készletet az általunk forgalmazott termékekből.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Magyar Mezőgazdaság Kft.

Magyarország legnagyobb agrárszaklap kiadója, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó Sajtó Reklám Propaganda Kft. 1991 decemberében alakult Budapesten. A cég az elmúlt 30 évben folyamatosan bővítette portfólióját. Jelenleg tíz nyomtatott heti, havi, és kéthavi szaklapja jelenik meg rendszeresen országos terjesztésben, köztük a Kertészet és Szőlészet hetilap. Az elmúlt években – teljesítve a kor kihívásait – a 10 lap elektronikusan is elérhetővé vált. A digitalizációs világnak köszönhetően összesen 11 online csatornán keresztül juttatjuk el az információkat az érdeklődőknek. A Magyar Mezőgazdaság Kft. a lapkiadói és hírszolgáltatói munkája mellett teljes körű PR, illetve marketing szolgáltatást is kínál partnerei számára. Emellett szakmai kiállítások, konferenciák, bemutatók megrendezése is a tevékenységei közé tartozik.

A Kiadó átfogó munkája során havonta közel félmillió, agrárgazdaságban tevékenykedő embert tud megszólítani.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

SGS Hungária Kft.

A világ vezető független vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalatának részeként Magyarországon több, mint 3 évtizede dolgozunk egy jobb, biztonságosabb és összetartóbb világért a szolgáltatási szektor minden területén.

Képzési és tanúsítási megoldásainkkal segítünk a vállalatoknak a jogszabályi követelmények és a szabványoknak való megfelelés elérésében, ezáltal előnyös piaci pozícióba kerülni a versenytársakkal szemben. Szakértő kollégáink akkreditált laboratóriumainkban és az ország egész területén rendelkezésre állnak a szolgáltató szektor minden szegmensében. Keressen minket bizalommal!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

SMAPPLAB Kft.

Egy okos feromoncsapdák fejlesztésével foglalkozó agrártechnológiai vállalkozás vagyunk. A beépített kamerával rendelkező eszközeink már 11 országban segítik a gazdákat a rovarkártevő-csapdázás digitalizálásában szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt. Technológiánk lehetővé teszi a kártevők jelenlétének valós idejű megfigyelését, hogy a gazdák csak akkor permetezzenek amikor az feltétlenül szükséges és a permetszereket a megfelelő helyen és időben alkalmazzák. Az adatalapú növényvédelmi döntéstámogatással az a célunk, hogy a gazdák javítsák a permetezés hatékonyságát és csökkentsék a kártevők miatti terméshozam-veszteségét több bevételt eredményezve ezáltal.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Sz&B Agro Kft.

Az SZ&B AGRO KFT. a zöldségtermelő gazdálkodók számára hatékony, komplex megoldásokat biztosít – a tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a szervízszolgáltatásig, valamint az inputanyagok illetve alkatrészek forgalmazásáig

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdaság különféle ágazataiban, melyet felhasználva szeretnénk ügyfeleink számára hasznos tanácsokat adni, mind a termesztéstechnológiában, a betakarításban, a tárolástechnológiában, valamint a gépparkok továbbfejlesztésében, modernizálásában.

A magyar piacon kiemelkedő eredményeket értünk el a zöldségtermesztés modernizálásában, melynek előnyeit minden jelenlegi és jövőbeni partnerünk is maximálisan kihasználhatja. Keresse bizalommal ügyintézőinket naprakész információkért bármilyen mezőgazdasági tevékenységgel kapcsolatban.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.

Érték, ami Önnek terem

A magyar bankszektorban egyedülálló módon önálló agrár- és élelmiszeripari üzletágban szolgáljuk ki 2022 nyarától az MKB Bank és a Takarékbank ügyfélkörét 8 régióban, az ügyfeleink igényeihez igazodva, elérhető távolságban. Olyan kollégák dolgoznak nálunk, akik finanszírozói tapasztalatukon túl jártasak a mezőgazdaság környezeti, termelési, piaci viszonyaiban is. Agrárszakértőink nyomon követik a globális, regionális és helyi folyamatokat a termőföldtől az asztalig szemléletben, a fogyasztói kereslettől a legkisebb termelőkig. Strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas szakértő finanszírozók segítik ügyfeleinket fejlesztéseik eredményes megvalósításában. Elemzőink és szakértő finanszírozóink tudását nem csak bankként biztosítjuk az ágazat számára. Minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar a világ élmezőnyébe tartozhasson. Birtokmérettől függetlenül, a legkisebb termelőktől kezdve a legnagyobb élelmiszeripari vállalkozásokig bezárólag szolgáljuk ki a szántóföldi növénytermesztő, állattenyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-feldolgozó ügyfeleinket. Finanszírozás terén egyablakos kiszolgálással elérhetőek az Euroleasing, az MKB Consulting és a Faktoring szolgáltatásai is.

Termékeinkről és kollégáink elérhetőségeiről bővebb információ az MKB Bank honlapján és a Takarékbank honlapján érhető el.

Vertinetik Kft.

„A drón ügynökség”

A sikeres jövő a ZÖLD PRECIZÍTÁSBAN REJLIK. Legfőbb célkiűzésünk a precíziós technológiákon belül a robotika és drón technológia rentábilis beépítése a kis- és középméretű gazdaságokba.

A digitális mezőgazdaság része a FENTTARHATÓ JÖVŐNEK.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

WBG Pooling GmbH & Co. KG

A WBG-Pooling a Runden csoport részeként kiváló minőségű, újrafelhasználható szállítási csomagolásokat kínál a teljes élelmiszer-ellátási lánc mentén. Termékportfóliónkban megtalálhatóak különböző méretű ládák, összecsukható rekeszek, agrárboxok és műanyag raklapok. Egyik legfontosabb alapelvünk a fenntarthatóság, ezért Pooling szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy egész Európában hatékonyan tudjuk csökkenteni a logisztikai költségeket. Göngyölegeink lehetővé teszik a biztonságos egymásra helyezést és a könnyű kezelhetőséget, ezáltal maximális hatékonyságot biztosítanak.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.