A kiállításon való részvétel egyedülálló lehetőséget ad az európai tapasztalatok megismerésére, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatok létrehozására és a saját termékek bemutatására. Számos mezőgazdasági gép és agrotechnológia bemutatására kerül sor a szántóföldi gépektől kezdve a takarmányadalékig.

A kiállítás főbb témakörei:

  • Mezőgazdasági technológiák:

Traktorok, permetezőgépek, aratógépek, rakodógépek

  • Melegházi növénytermesztés:

üvegházi berendezések és technologiák, ipari üvegházak, klímaszabályozó rendszerek

  • Növénytermesztés és kertészet:

vetőmagok és takarmányok; növényvédelem; növényi termékek tárolása, feldolgozása és csomagolásra szolgáló technológiák bemutatása stb.

  • Állat és baromfitenyésztés:

állatállomány és baromfi tartására szolgáló berendezések; takarmányok, adalékok takarmány előállító berendezések; laboratóriumi felszerelések

  • Ökológiai termékek:

ökológiai termékek előállítási technológiái; szerves vetőmagok; öko-csomagolás

2017-ben 2000 négyzetméteren 87 kiállító, valamint több mint 3000 látogató vett részt a rendezvényen. Az ukrán cégek mellett többek között Lengyelországból és Törökországból is érkeztek kiállítók. A szakkiállításhoz kapcsolódóan konferenciák (a vidékfejlesztéssel kapcsolatos állami politika – európai és ukrajnai tapasztalatok), szemináriumok (bio-készítmények felhasználásának gazdasági előnyei) és workshopok kerülnek megrendezésre.

Előadóként való részvétel -a kiállítóként való megjelenéstől függetlenül- ingyenes, de előzetes megbeszéléshez kötött. Amennyiben előadóként való megjelenés iránt érdeklődik, előadás javaslat megnevezésével kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mühl Beáta, külgazdasági attaséval.

Bővebb tájékoztatást a szakkiállításról, valamint a szakkiállításhoz kapcsolódó szakmai programokról angol nyelven a http://www.galexpo.com.ua/agro/index_en.html honlapon érhető el.

Kiállítói részvételi díj részletezése mellékelve angol nyelven.

Jelentkezési határidő:

2018. október 31.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap online kitöltése az alábbi linken: http://www.galexpo.com.ua/php/eng/form2.php

Kapcsolat:

Nataliya Roi

kiállításszervezési munkatárs

Tel.: +38 (032) 297-06-28
Mob.:+ 38 067 6758318
E-mail: expo1@galexpo.lviv.ua
expo2@galexpo.lviv.ua

 

Várható költségek

  • A szakkiállításokon látogatóként való részvétel, illetve a kísérő rendezvényeken (konferenciákon, szemináriumokon) hallgatóként való részvétel térítésmentes (előzetes jelentkezés szükséges a megadott elérhetőségen keresztül).
  • Kiállítóként való megjelenés térítés ellenében történik. Jelentkezéssel kapcsolatos részletes információ a http://www.galexpo.com.ua/agro/index_en.html honlapon található.
  • Szállásköltség jelenleg: 60 EUR-tól/fő/éj a városközpontban lévő 3*-4* szállodákban. Általában a szállásdíj tartalmazza a reggelit is.
  • Utazási költség: repülőjegy oda-vissza útra jelenleg kb. 120 Eurótól foglalható a Ukraine International Airlines honlapján, vagy vonatjegy kb. 61 Eurótól foglalható a MÁV nemzetközi jegypénztáraiban.
  • Ukrán nyelvű összefoglaló a 2017. évi rendezvényről: http://www.galexpo.com.ua/images/vustavku/agro/2017/zvit17.pdf


További információ:

Mühl Beáta

Külgazdasági attasé, Ungvár
Telefon: +38 (0312) 61-61-79
Mobil: +38 067 523 12 05
E-mail: trade.ung@mfa.gov.hu