A koronavírus világjárvány miatt a KSH a veszélyhelyzet kihirdetését követően átütemezte az összeírás lebonyolítását. Az első szakasz június 5 és 30. között kerül végrehajtásra. A mintegy 750 ezer érintettből 360 ezren kapnak lehetőséget arra, hogy a maja.ksh.hu felületen küldjék el adataikat az első szakaszban. Ők június elején kapták meg az ehhez szükséges tudnivalókat elektronikus vagy postai úton. A jelenlegi helyzetben a KSH arra kéri az érintetteket, hogy minél nagyobb arányban éljenek az online kitöltés lehetőségével. A kitöltés kényelmes formáját választók számíthatnak telefonon a falugazdászok segítségére is. Amennyiben a kitöltéshez kapcsolódóan segítségre van szükségük, vagy elveszítették belépési azonosítójukat, úgy írhatnak az

agrarcenzus2020@ksh.hu

email címre vagy június hónap folyamán hívhatják a

80 18 30 39-es zöld számot is.

Az Agrárcenzus 2020 sikeres végrehajtása közös érdekünk. Kérjük, hogy pontos adataikkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy teljes és hiteles képet kapjunk az agráriumról!

Kíváncsi a részletekre? Érdekelnék az adatgyűjtés után megjelenő kiadványok? Keresse fel a http://www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2020 honlapot a további részletekért és friss információkért! Kérdését pedig akár már most is elküldheti az agrarcenzus2020@ksh.hu email címre.

Központi Statisztikai Hivatal

Online kitöltés egyéni gazdaságoknak: https://maja.ksh.hu

Online kitöltés gazdasági szervezeteknek: https://elektra.ksh.hu/

Ingyenesen hívható zöld szám: 80 18 30 39
e-mail cím: agrarcenzus2020@ksh.hu