Az egyetlen Hong Kongban megrendezett nemzetközi gyümölcs- és zöldségvásár a teljes ázsiai régióban fellelhető friss termékekre és a szektorra épülő szolgáltatásokra koncentrál. Az ASIA FRUIT LOGISTICA (2019. szeptember 4-6.) széleskörű áttekintést és értékes üzleti kapcsolatépítési lehetőséget kínál az érdeklődőknek.

A kiállításon 46 országból érkező, 830 nemzetközi kiállító mutatja be friss áru kínálatát és a technológiai megoldásokat a 13.500 látogatónak, valamint beszerzőnek.

A kiállításon új megoldásokkal mutatkoznak be a piacvezető vállalatok. A Compac két új gyümölcs válogató és osztályozó technológiát fog bemutatni a Spectrim és Inspectra2 technológiákat, melyek kivi, alma, citrom, avokádó és paradicsom osztályozására és válogatására alkalmasak. Ezenkívül látható lesz egy új Invision2 TotalView megoldás is, mely cseresznye és meggy válogatására alkalmas alak, szín és szépséghiba alapján.

A kiállítók között megtalálhatóak a piac meghatározó szereplői, mint a MAF Roda, Reemoon Technology, Fuji Machinery, JBT International, Turatti, Greefa, GP Graders, BBC Technologies, Compac and Unitec.

Akiket várnak: importőrök, exportőrök, termelők, nagykereskedők, disztribútorok, kiskereskedők, catering, szakmai szervezetek, termesztési technikák,- logisztika,- csomagolás és árukezelési megoldások és gépek iránt érdeklődők

Jól összeállított szakmai programok

A kiállításon fontos témákban hallhatnak előadásokat a szakemberek. Az Asiafruit Congress a termelésben és kereskedelemben jelentkező makro trendeket mutatja be, idén a fenntarthatóság, a növekvő lélekszám és az apadó források tükrében.

A negyedik Cool Logistics Asia a romlandó áruk jövőbe mutató logisztikai megoldásairól ad áttekintést. A konferencia a szállítási ágazat csúcseseménye.

A Smart Horticultur Asia rendezvényt azoknak ajánlják a szervezők, akik a friss termék ellátási láncban működő csúcstechnológiai újdonságokról szeretnének információkat gyűjteni. A rendezvény mottója: Mesterséges intelligencia az okos termelésért

A kiállítás díszvendége 2019-ben Peru lesz.

A kiállításra és konferenciákra jegyet a kiállítás honlapján lehet vásárolni.

További információ:

Simon-Lutring Tünde

A Berlini Vásárvállalat magyar képviselete

E-mail: simon-lutring@ahkungarn.hu

Tel.: +36 1 345 7645

www.nemet-vasarok.huwww.asiafruitlogistica.com