A FRUIT LOGISTICA egy speciális formában kerül megrendezésre 2021-ben, és 2021. május 18-20-ig el is halasztják annak érdekében, hogy fizikailag is megrendezhessék a berlini szakkiállítást. A “Találkozzon a helyszínen. Csatlakozzon online” mottó alatt az adaptált koncepció üzleti találkozókra és kulcsrakész kiállítói csomagokra összpontosít. Ez rugalmasságot és jobb üzleti lehetőségeket biztosít a kiállítók számára.

“A Covid-19 olyan kihívások elé állít minket, melyeket egyikünk sem tud kikerülni. Ezért kérdeztük magunktól, hogy mire van szükségük ügyfeleinknek és melyek azok a szempontok, amelyeket mi meg tudunk teremteni nekik” – magyarázza Madlen Miserius, a FRUIT LOGISTICA vezető termékmenedzsere. “Ennek a megközelítésnek az a célja, hogy kiállítóink jobban kezelhessék kockázataikat és tovább növeljék üzleti lehetőségeiket. Ez a berlini FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 vezérelve.”

A májusi esemény miatt valószínűbb, hogy a világ számos pontjáról nagyobb számú beszerző, kereskedő vehet majd részt – tovább növelve az üzleti tevékenység lehetőségét a FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021-en. A digitális elemek, beleértve a tárgyalási funkciókat és a konferencia online közvetítését, további részvételi lehetőségeket kínálnak. A kulcsrakész kiállítói csomagokon alapuló adaptált koncepció jelentősen csökkenti a kiállítók beruházásait és az átfutási időt. Három előre meghatározott standméret közül választhatnak majd a kiállítók. A kiállítói csomagok tartalmazzák a standterületet, a standépítést és a nagy teljesítményű internet-hozzáférést is.

“Új, a helyzethez igazított koncepciónkkal lehetővé akarjuk tenni a globális gyümölcs- és zöldségipar számára, hogy a szereplők 2021-ben Berlinben egy biztonságos környezetben gyűlhessenek össze és újra személyesen is találkozhassanak” – kommentálja Miserius. “A 2021-es FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION alapja egy jelentősen csökkentett kiállítói összterület, de a regisztrált vállalatok maximális számának kínál lehetőséget arra, hogy termékeiket a helyszínen mutassák be. Az új formátum csökkenti kiállítóink ​​befektetéseit, időt hagy a döntésekre és csökkenti a standszemélyzet létszámát, akiknek a berlini kiállításon az egyes cégektől jelen kell lenniük. Más szóval, egyszerű módot kínálunk a részvételre, és megadjuk az ipar számára a nagyon szükséges és várt lehetőséget, hogy mindenki személyesen találkozzon a vásárlóival.”

A FRUIT LOGISTICA csapata már tájékoztatta az összes kiállítót. A külföldi képviselők globális hálózata, amely több mint 150 országot érint, már szintén közvetlen kapcsolatban áll a kiállítókkal. A kiállítói csomagokkal kapcsolatos információk és további részletek 2020. október 23-tól állnak rendelkezésre.

További információ, a FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION-nal kapcsolatban itt olvasható:

https://www.fruitlogistica.de/en/Exhibitors/Covid-19Updates/

Sajtófotók 2020: https://www.fruitlogistica.de/en/Press/PressPhotos/

Kapcsolat: Simon-Lutring Tünde,
a Messe Berlin magyarországi képviselője
Tel.: 345-7645, E-mail: simon-lutring@ahkungarn.hu

Messe Berlin GmbH Sajtóosztály
Emanuel Höger
Leiter der Presse- und Öffentlichkeitsarbeit der
Unternehmensgruppe
Twitter: @pr_messeberlin
#MesseBerlin
www.messe-berlin.de

FRUIT LOGISTICA
Susanne Tschenisch
Global PR Manager
T: +49 30 3038-2295
susanne.tschenisch@messe-berlin.de