A FRUIT LOGISTICA a globális gyümölcs- és zöldségkereskedelem vezető szakkiállítása, amely lefedi a gyümölcs- és zöldségipar teljes értékláncát, a termelőtől az értékesítési pontig.

A FRUIT LOGISTICA kiállításon a zöldség-gyümölcs ágazat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások meghatározó szereplőivel találkozhat egy időben, egy helyen: 92 ország 2.600 kiállító és több mint 63.000 szakmai látogató használja ki minden évben a lehetőséget, hogy a kiállításon új üzleti kapcsolatokat építsen a friss zöldség-gyümölcs kereskedelem szereplőivel.

A FRUIT LOGISTICA felvonultatja az összes üzleti területet és piaci résztvevőt, így teljeskörű áttekintést nyújt a kereskedelem és az azt támogató ágazat innovációról, trendjeiről és szolgáltatásairól. Így a FRUIT LOGISTICA kiváló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a döntéshozói szint összes fontos célcsoportjához.

A kiállítás témakörei:

friss zöldségek, gyümölcsök – mélyhűtött termékek – convenience termékek – diófélék és szárított gyümölcsök – magvak, fűszerek, biotermékek – termékcsomagolás és etikettezés – szállítás ás logisztikai rendszerek – áruforgalom és raktározás – művelési technikák és fajtafejlesztés – üvegházak és üvegháztechnológia

Legyen Ön is kiállító!

További információk a rendezvényről: ITT

2023-as kiállítók listája: ITT

Kiállítói részvételi lehetőségekről bővebb információk ITT  vagy a magyar képviseleten.

Kontakt: Simon-Lutring Tünde, magyar képviselet

Német-Magyar Kamara, T: +36-1-345-7645, simon-lutring@ahkungarn.hu

www.fruitlogistica.com