Online Konferencia Sorozatunk ötödik és egyben utolsó részében a kertészeti növényeket helyezzük fókuszba. A kertészeti kultúrák esetében sokféle növényről beszélhetünk, melyeknek rendkívül összetett a kórokozók és kártevők elleni védelme. A Corteva többek között alma, szőlő, burgonya, paradicsom, valamint paprika védelmére kínál hatékony megoldásokat.

Az online rendezvény tervezett időpontja:

Fókuszban a Kertészeti Növények 2022.02.24. (csütörtök) 10:00

Az online eseményt a megadott időpontban élőben nyomon követheti hivatalos Facebook eseményoldalunkon, valamint YouTube-csatornánkon.

Rendezvényünk tematikájáról, valamint előadóiról alább tájékozódhat:

Horváth Péter területi képviselő, Corteva Agriscience
– A Zorvec™ Zelavin® Bria a szőlő legérzékenyebb időszakában, új hatóanyaggal védi a fürtöket a szőlőperonoszpóra ellen. Felszívódó hatóanyaga rendkívüli esőállósággal rendelkezik, csúcsirányú szisztemikus mozgása lehetővé teszi az új hajtások védelmét.

Lövényi Zsolt területi képviselő, Corteva Agriscience
– A Zorvec™ Endavia® gombaölő szer új megoldás burgonyavész (fitoftóra) ellen. Két eltérő hatásmódú, egymást erősítő felszívódó hatóanyaga már a kezdetektől blokkolja a fertőzés kialakulását, kiemelkedően erős hatásával, hosszú tartamhatásával véd a veszélyes kórokozó ellen.

Szabados István területi képviselő, Corteva Agriscience
– A Fontelis® kiváló hatékonyságú az alma két legfontosabb kórokozója az almafavarasodás és a lisztharmat ellen. Felszívódó hatóanyaga már alacsony hőmérsékleten is hosszú preventív és kuratív hatással rendelkezik. A Fontelis® 2021-ben engedélyt kapott más kultúrákban is botritisz és monília ellen.

Perényi József fejlesztési menedzser, Corteva Agriscience
– A Delegate™ 250 WG innovatív megoldás az almástermésűek rágó és szívó kártevői az almamoly és aknázó molyok, sodrómolyok, valamint körtelevélbolha ellen. Hatóanyaga természetes forrásból ered, nagyon kedvező környezeti profillal és magas hatékonysággal jellemezhető. Gyors, felszívódó hatása hosszú ideig véd a rejtett kártevők ellen.

Rácz Attila területi képviselő, Corteva Agriscience
– Laser™ Duplo széles hatásspektrumú rovarölő szer tripszek, hernyókártevők és más nehezen irtható rovarok ellen. Különleges hatóanyagát a természetből nyeri, a Biokontroll által elismert, az ökotermesztésben is engedélyezett készítmény. 2021-ben engedélyokirata kibővült, felhasználható pl. a nyugati dióburok-fúrólégy ellen.

Bálint Sándor termékmenedzser, Corteva Agriscience
– A levéltetvek ellen átütő hatású Closer®, 2021-től kibővült engedélyokirattal, üvegházi molytű (lisztecske) ellen is használható. Gyors és hosszantartó hatásával véd a vírusvektor kártevők ellen, így megelőzhető a veszélyes vírusok behurcolása.

Vegyen részt online rendezvényünkön!