A FruitVeB felvette a kapcsolatot a Dél-pesti Centrumkórházzal (első számú járványkórház) annak érdekében, hogy a segíthessünk az ott dolgozók friss és feldolgozott zöldséggel és gyümölccsel történő ellátásában. Az elmúlt két hétben számos adomány érkezett a kórházba, amelyet a frontvonalban dolgozók örömmel fogadtak. 

Köszönjük az eddigi segítséget a Juice Products Zrt., a Korona Gombaipari Egyesülés, a DélKerTÉSZ, a Hódkertész Kft., az Almarégió Kft., a Szatmári-Ízek Kft., a Zöld Kert-Tész Szövetkezet, a Cropfood TÉSZ Kft., a Róna Ker-Tész Kft., a Bio-Fungi Kft., a Big-Leo Kft. és a GAVA Hungria Kft. minden termelőjének és munkatársának!

Külön köszönjük Takács Ferencnek, az ÉKASZ elnökének és Füredi Gábornak (Hand Kft.), hogy adományaikkal hozzájárultak a Dél-Pesti Centrumkórházban ápolt betegek gyógyulásához!

A járvány még hetekig tart, ezért szeretnénk kérni benneteket, hogy felajánlásaitokkal továbbra is járuljatok hozzá a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak ellátásához. Akinek van a felajánlható terméke, telefonon vagy e-mailben jelezze Domján Erikának (erika.domjan@fruitveb.hu 06 70 3389568)!

Köszönjük a segítséget, üdvözlettel: 
Ledó Ferenc elnök