2023 június 2-án megrendezésre kerülő „Magyar Paradicsom Napja 2023” hajtatott paradicsomtermesztési szakmai napon 35 kiállítócéggel is találkozhatnak az ellátogatók.

A rendezvény négy szekción keresztül fogja feldolgozni hazai és külföldi előadókkal a hajtatott paradicsomtermesztést érintő legfontosabb kérdéseket, mint a növényegészségügy, technológiai innovációk, energiaügy, beruházás és innovációk.

Az dén részt vevő 35 kiállítócég, a hajtatott paradicsomtermesztéshez köthető termesztési-, növényvédelmi feladatok és imputszükségletek teljes vertikumát fogják lefedni.

A rendezvény különlegességeként nem csak a kapcsolatot lehet majd építeni a kiállító cégekkel, hanem felajánlásuknak köszönhetően, tombola keretében, még egyes termékeiket is haza lehet vinni nap végén!

A következőkben megtekintheti a kiállítók rövid bemutatkozásait:

Árpád Biokontroll 2003

Árpád-Agrár Zrt.

Bayer Hungária Kft.

Biolchim Hungary Kft.

Bioman Kft.

Brinkman Hungary Kft.

Certhon, Gundel investment Kft.

Debets Schalke BV

Délgazda Mezőgazdasági Szaküzlet 

FMC-Agro Hungary Kft.

Fóliavezérlés, Smart Greenhouse Control Kft.

Fruit Logistica

Grodan, Rockwool Hungary Kft.

Hanna Instruments Service Kft.

Hírös Fóliaház Kft.

HortiGreenTech Kft.

ICL Magyarország

Kertészet és Szőlészet

Kertészet és Szőlészet

KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

Koppert Hungária Kft.

Kwizda Agro Hungary Kft.

LC Packaging TPI Kft.

MBH Bank ZRT

Metra Kft.

Nunhems Hungary Kft.

Orosco Kft.

PlantaDrone Kft.

Poliext Kft.

Pro Horto Kft.

Rijk Zwaan Budapest Kft.

SeedPlus Kft.

Syngenta Kft.

Tó és Öntözés Kft.

Van Iperen International BV

Veritas Agro Kft.

ZFW Hortiservice Kft.

Árpád Biokontrol 2003 Kft.

Az Árpád Biokontroll 2003 Kft. a belga Biobest cég magyarországi hivatalos forgalmazója.

Cégünk immár 30 éve vezető szerepet tölt be a termés köttetéshez szükséges beporzó poszméhek és a biológiai növényvédelemben használt természetes ellenségek magyarországi forgalmazásában és koordinálásában zöldség, gyümölcs, fűszernövény és dísznövény kultúrákban egyaránt.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva:

Árpád-Agrár Zrt.

Az Árpád-Agrár Zrt. több mint 60 éve foglalkozik termálvízre alapozott zöldséghajtatással, illetve palántaneveléssel. Folyamatosan megújuló üvegházainkban paradicsomot, TV paprikát, illetve hegyes erős paprikát hajtatunk több mint 40 hektáron.  Palántanevelési ágazatunk közel 7 hektárnyi felületen, évente mintegy 30 millió palántát állít elő több mint 1.000 termelőnek, belföldre és külföldre egyaránt.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva

Bayer Hungária Kft.

Több, mint 20 különböző termesztett kultúrában, innovatív fajták ezreivel világszerte büszkén segítjük a zöldségtermesztőket. A De Ruiter a védett kultúrák termesztőit segítve kötelezte el magát a kutatás-fejlesztés és innovatív termesztési programok mellett, hogy következetesen iparágvezető legyen a paradicsomok, paprikák, uborkák, padlizsánok és más, védett környezetbe illő termények terén. Ugyanakkor a termesztőkkel fenntartott tartós partnerségre vagyunk a legbüszkébbek!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhető el

Biolchim Hungary Kft.

Cégünk immár 15 éve áll a hazai termelők szolgálatában azzal a céllal, hogy hatékony, innovatív és elsősorban jövedelmező tápanyagutánpótlási és növénykondicionálási megoldásokkal segítse a gazdálkodókat. Az egyre gyakoribb extrém időjárási jelenségek, a hektikus felvásárlási árak egyre komolyabb kihívások elé állítják a termelőket. Az adott termőterületről minél több bevételre, profitra van szükség, ez pedig a megfelelő termesztéstechnológiai beavatkozások segítségével lehetséges. Ezen kihívások megoldásához nyújtanak segítséget a Biolchim termékek és technológiák!

Rendkívül széles termékkínálattal rendelkezünk, amelyekre 5 év gyártói szavatosságot vállalunk:

• növény- és talajkondícionálók teljes kínálata

• egyedülálló starter kínálat (mikrogranulátum, folyékony és granulált formában)

• lombtrágyák

• mezo- és mikroelemes termékek

• vízoldékony komplex klórmentes műtrágyák (Green-Go és Hydrofert)

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhető el

BioMan Kft

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

Társcégeinkkel együttműködve innovatív megoldásokat és komplex szolgáltatási csomagokat kínálunk az élelmiszeripari, valamint a mezőgazdasági termelő, – feldolgozó üzemek számára

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Brinkman Hungary Kft.

A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége. Magyarországon 1995 óta állunk partnereink rendelkezésére kiváló minőségű termékeinkkel, magasan képzett, tapasztalt technikusi csapatunkkal és segítőkész kollégáinkkal. Termékskálánk hozzávetőlegesen 15 000 árucikket és a legmodernebb innovációkat is tartalmazza, amivel elősegítjük ügyfeleink folyamatos fejlődését. Küldetésünk: világszerte a legjobb szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek tapasztalat, tudás és profizmus segítségével. Fejlődjünk, fejlesszünk együtt!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Certhon, Gundel Investmen Kft.

A Certhon kulcsrakész, nagyméretű, modern üvegházakat és beltéri termesztő rendszereket (indoor farmokat) fejleszt és épít világszerte. A több mint 125 év alatt innovatív szemlélettel sikeresen integrálták az összes rendszert élelmiszerek, virágok és sok más egész éven át tartó, hatékony és optimális előállításához, bárhol a világon.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

 

Debets Schalke B.V. és Taks B.V.

1985-ös alapítása óta a Debets Schalke az üvegház projektek globális vezető vállalatává nőtte ki magát.

Tekintélyes hírével, 100%-ban családi tulajdonban lévő vállalatként a második generációval az élen, gyors kommunikációs csatornáival és magas szintű ügyfélszolgálatával, a vezető üvegház gyártó vállalatok élén áll.

Minden szakterület és tudás házon belül rendelkezésre áll, a Debets Schalke a megfelelő partner a kulcsrakész üvegházi projektek megvalósításához, hogy minden aggodalom nélkül és a lehető legjobb szolgáltatásokkal létrehozza kulcsrakész üvegház projektjét.

Szoros együttműködésben, a hollandiai Etten-Leurben található partnerünkkel, a TAKS Handling Systemmel gondoskodunk arról, hogy az üvegházi logisztikai feladatok a legmagasabb ‘state to art’ módon valósuljanak meg.  A TAKS termék feldolgozó rendszereket és raklapozókat fejleszt, gyárt és szerel össze innovatív megoldásokkal az üvegházi kertészet és a friss termék-ágazat számára, világszerte. A rendszerek modulárisak és egyben egyedi tervezésűek. A megoldások minőségi és szolgáltatási szempontból is egyedülállóak és garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva, termékeiről pedig; ide kattintva érhetők el

Délgazda Mezőgazdasági Szaküzlet

Szaküzletünk Csongrád-Csanád vármegyében több, mint 5 éve széles körű mezőgazdasági termékek kis-és nagykereskedelmével, valamint szaktanácsadással foglalkozik szakmai hátteret biztosítva a gazdálkodóknak. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően nagy-és széles, stabil vevőkörrel rendelkezünk. Csongrád-Csanád vármegyei gyártói képviselőként termékeink közül kiemelnénk a Higén 99 fertőtlenítő készítményt, mely eredményesnek bizonyult a Jordán vírussal szemben is.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

FMC-Agro Hungary Kft.

Az FMC tudományos mezőgazdasági vállalatként innovatív és fenntartható növényvédelmi technológiákkal (növényvédő szerek, levéltrágyák, növénykondicionálók)  szolgálja a termelők igényeit. További információkért keresse fel megújult weboldalunkat:

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Grodan, Hidrokultúra 94 Kft.

A GRODAN cég kertészeti kőgyapot közegei lehetővé teszik a precíziós termesztést a hajtatásában.  Növényspecifikus termékei optimális körülményeket biztosítanak a növények fejlődéséhez és a  termesztési folyamat teljes körű irányításához. A steril indításnak, a víz- és műtrágya takarékosságnak, illetve a csökkentett növényvédelmi költségeknek köszönhetően, a grodan kőgyapot a legelterjedtebb közeg a zöldség- és dísznövény termesztésben egyaránt. A GRODAN cég szakmai hátteret biztosít a komplex rendszer működtetéséhez. A kőgyapot termékek,  mikroelem komplexek és egyéb segédanyagok a Magyarországi forgalmazónál: a Hidrokultúra 94 Kft-nél érhetők el.  

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Fóliavezérlés, Smart Greenhouse Control Kft.

A Smart Greenhouse Control Kft. 2021-ban azzal a céllal jött létre, hogy a fóliás és üvegházas termelők munkáját, olyan precíziós eszközökkel támogassák, amelyekkel magasabb terméshozamot és jobb minőséget tudnak előállítani a magyar piacra. A portfólióba fejlesztésre került a szellőztető modul, amely a fóliaház ablakait irányítja a megfelelő belső hőmérséklet és páratartalom alapján. A hozzákapcsolható időjárás állomással a külső hőmérséklet, szélirány és szélerősség alapján csuk és zár a modul. Illetve a portfólió része a vezeték nélküli szenzorhálózat is, amellyel EC, Ph szintet, hőmérsékletet, talajnedvességet tudnak a termelők mérni. Ezzel is segítve munkájukat, hogy a megfelelő időben öntözzenek, és adagolják a tápanyagot.

Termékeink előnye, hogy távolról is elérhetőek az eszközök által közölt adatok, az IoT technológiának köszönhetően, külön internet előfizetés nélkül. A rendszerek biztonsági értesítéseket küldenek a termelőknek, ha a biztonsági, beállított értékek aláesnek vagy fölé emelkednek az aktuális értékek.

Termékeink a mezőgazdaság területén a hajtatott és szabadföldes növénytermesztésben is egyaránt használhatóak.

Keresse standunkat a Magyar Paradicsom napján és próbálja ki eszközeinket 30 napig ingyen!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el!

Fruit Logistica

A FRUIT LOGISTICA a globális gyümölcs- és zöldésgkereskedelem vezető szakkiállítása, amely lefedi a gyümölcs- és zöldségipar teljes értékláncát, a termelőtől az értékesítési pontig. A kiállítás fő témái: friss zöldségek, gyümölcsök, vetőmagok, fűszernövények, gépek és technológiai megoldások, csomagolás, etikettezés, logisztika, automatizálás és smart agri megoldások.
A FRUIT LOGISTICA 2023-as kiállításon 92 ország több, mint 2600 kiállítója mutatta be termékeit, szolgáltatásait és műszaki megoldásait. A rendezvényen 140 országból mintegy 63 500 vásárló és szakmai látogató vett részt. A következő FRUIT LOGISTICA 2024. február 7. és 9. között lesz Berlinben.

Kontakt: Simon-Lutring Tünde, magyar képviselet, Német-Magyar Kamara, T: +36-1-345-7645, simon-lutring@ahkungarn.hu

Bővebb információk a Fruit Logisticaról ide kattintva érhetők el!

Hanna Instruments Service Kft.

A rövid bemutatkozó: A HANNA Instruments közel húsz éve van jelen Magyarországon. Cégünk a növénytermesztéshez és tápoldatozáshoz elengedhetetlen pH- és EC-mérőket, adagolópumpákat, illetve szabályzóműszereket gyárt és forgalmaz. Szolgáltatásaink között megtalálható a vásárlás előtti tájékoztatás és előzetes tanácsadás. Termékeink számára szervizhátteret is biztosítunk.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el!

Hírös Fóliaház

Cégünk egyedi mezőgazdasági és kertészeti építmények és eszközök értékesítésével, kivitelezésével és beüzemelésével foglalkozik. Több, mint 2000 projekten túl büszkén kijelenthetjük, hogy piacvezető fóliaház építő vállalkozássá váltunk.

A növényházainkat egyedi igények szerint tudjuk saját lakatosüzemünkben legyártani profi csapatunkkal, melyek között megtalálhatók az egyszerű és hobbi fóliasátrak, a több hektáros Alagút és Blokkrendszerű profi növényházaink is.

A fóliaházak értékesítésénél felkínáljuk kulcsrakész kivitelezésüket is, így a Vevőinknek a terület átadását követően fizikálisan csak a fóliaház átadásnál kell feladatra számítaniuk.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

HortiGreenTech Kft.

Cégünk a magyar és a környező országok piacain kertészeti input anyagok, gépek, berendezések kereskedelmével, kulcsrakész üvegházak magas színvonalú tervezésével és kivitelezésével valamint esetlegesen pályázati elszámolásához szükséges dokumentációk elkészítésével foglalkozik.

Alapvető célkitűzésünk az, hogy vevőinket a lehető legjobb minőségű, és ár/érték arányú termékekkel, valamint szolgáltatásokkal, professzionális szakmai hozzáértéssel, gyorsan és precízen szolgáljuk ki, mert számunkra a legnagyobb érték az elégedett, és visszatérő vevő.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

ICL Magyarország

Az ICL műtrágya gyártó hazai képviselete, amely kereskedelmi és szakmai kérdésekben támogatja a hazai forgalmazókat és felhasználókat szaktanácsadással és piaci akciók segítségével. Legfontosabb termékeink: Agromaster burkolt műtrágya család, Agrolution és Solinure öntözőműtrágya családok, Nova mono-műtrágyák, Agroleaf lombtrágya család, Polysulphate ásványi trágya (biotermesztéshez is) és H2Flo talajkondícionáló.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Magyar Mezőgazdaság Kft.

Magyarország legnagyobb agrárszaklap kiadója, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó Sajtó Reklám Propaganda Kft. 1991 decemberében alakult Budapesten. A cég az elmúlt 30 évben folyamatosan bővítette portfólióját. Jelenleg tíz nyomtatott heti, havi, és kéthavi szaklapja jelenik meg rendszeresen országos terjesztésben. Az elmúlt években – teljesítve a kor kihívásait – a 10 lap elektronikusan is elérhetővé vált. A digitalizációs világnak köszönhetően összesen 11 online csatornán keresztül juttatjuk el az információkat az érdeklődőknek. A Magyar Mezőgazdaság Kft. a lapkiadói és hírszolgáltatói munkája mellett teljes körű PR, illetve marketing szolgáltatást is kínál partnerei számára. Emellett szakmai kiállítások, konferenciák, bemutatók megrendezése is a tevékenységei közé tartozik.

A Kiadó átfogó munkája során havonta közel félmillió, agrárgazdaságban tevékenykedő embert tud megszólítani.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

KITE Zrt.

KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb integrátoraként a szántóföldi és kertészeti termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be.  

A KITE márka 50 éves múltra tekint vissza. Fő célkitűzései a kezdetek óta nem változtak: a tudomány világszínvonalú eredményeinek megismerése, az új technológiák, korszerű termelési eszközök és üzemszervezési eljárások elsajátítása, alkalmazása és elterjesztése a mezőgazdaságban.

A KITE Zrt. komplex agronómiai és műszaki kereskedelmi kínálatával, innovatív szolgáltatásaival ma is úttörő szerepet játszik az agrárium modernizálásában. Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátoraként koordinálja és finanszírozza a szántóföldi termelést, katalizálja a termelői együttműködéseket, szaktanácsadást nyújt, termék- és technológiai fejlesztéseket generál. A precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé. Több nagy nemzetközi márka hivatalos hazai forgalmazója, mint a John Deere és a JCB, Pellenc, Valmont, valamint kiváló minőségű saját márkás termékkel is jelen van.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Koppert Hungária Kft.

A Koppert magyarországi leányvállalata 2021-ben alakult 100% Holland tulajdonban lévő cég.

Az alapítás célja a térség gyors, kényelmes ellátása a már jól ismert és kiváló minőségű biológiai növényvédelmi rendszerekkel.

Természetes megoldások integrált rendszerét kínáljuk, hogy egészségesebb és biztonságosabb terményeket állítsanak elő, lehetővé téve a termelők számára a minőség és a hozam javítását. A folyamatos innovációinkkal és a mindig kéznél lévő szaktudásunkkal és tanácsadásunkkal több mint 100 országban támogatjuk a termelőket a fenntartható termesztési módszerek sikeres alkalmazásában. A versenytársainktól leginkább az átfogó szemléletünk különböztet meg. A növények egészségét javítjuk a talajszint felett és alatt egyaránt. Az összes megoldásunk egy célt szolgál: 100%-ban fenntartható mezőgazdaság. 

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Kwizda Garden

A Kwizda Agro Hungary Kft közel 30 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezik a szántóföldi és kertészeti kultúrák területén az elmúlt évtizedben pedig a lakossági termékek piacán is sikerült átütő sikereket elérnünk.

A Kwizda Agro Hungary Kft.  szakember gárdája , növényvédelmi  és tápanyaggazdálkodási gyakorlati szaktudása a siker záloga .

Országos lefedettséggel dolgozunk, minden megyében jelen vagyunk.

Készen álltunk rá, hogy szaktudásunkat, tapasztalatunkat és egyedülállóan komplex portfóliónkat még több kertészeti szakember és házikerti  felhasználó számára elérhetővé tegyük és az elérhetőségüket  gördülékenyen biztosítsuk a jövőben is.

Ennek érdekében 2021 év végén elindítottuk új üzletágunkat, a Kwizda Garden-t.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

LC Packaging TPI Kft.

Az LC Packaging közel 100 éve látja el ügyfeleit kiváló minőségű termékekkel, ezzel világszerte az ipari és mezőgazdasági csomagolóanyagok gyártásának, beszerzésének és forgalmazásának fontos szereplőjévé vált. 

Irodánk, valamint közel 6 000 m2-es raktárunk Mórahalmon található, ahol folyamatosan tartunk készletet az általunk forgalmazott termékekből.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Metra Kft.

Cégünk 30éve tevékenykedik az öntözés területén. Minden, az öntözéshez kapcsolódó terméket a magyar és a környező országokban értékesítünk. Vállaljuk öntözési projektek tervezését, kivitelezését, kulcsra kész átadását. Vevőinknek segítséget nyújtunk pályázatokon történő részvételhez. Értékesítésünket webáruházon, viszonteladói partnereinken és raktáráruházunkon keresztül végezzük. Szaktanácsadással is vevőink rendelkezésére állunk. Tekintse meg referenciamunkáinkat a helyszínen, az ország különböző pontjain!!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Nunhems Hungary Kft.

A BASF Zöldségvetőmag az Ön globális partnere az élvezetes és fenntartható egészséges táplálkozáshoz szükséges megoldások biztosításában. A BASF vállalat Nunhems márkanév alatt többet kínál, mint csupán zöldségvetőmagokat. Partnerséget és ügyfélközpontú megoldásokat kínálunk a teljes zöldség-értéklánc mentén, így többek között a termesztőknek, feldolgozóknak, palántanevelőknek, márkakereskedőknek, nagykereskedőknek, viszonteladóknak és az élelmiszeriparnak – a fogyasztói igényekhez és a trendekhez igazodva.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Orosco Kft.

Az OROSCO Kft. egy független, magyarországi családi vállalkozás, amely már több mint 15 éve van jelen a zöldségvetőmag piacon. Kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kertészeknek a helyi adottságokhoz legjobban illeszkedő fajtákat ajánljuk és hogy gyorsan reagáljunk a piac változó igényeire. A termékfejlesztés során fontos szempont, hogy a stressztűrő, magas hozamú fajták kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezzenek. Paradicsomból az izraeli Hazera, a francia Gautier Semences, a spanyol Semillas Fitó és az amerikai United Genetics fajtáit forgalmazzuk Magyarországon. A kiváló fajták forgalmazásán túl igyekszünk magas szintű szakmai támogatást is nyújtunk partnereinknek.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el Közösségi médiában pedig megtalálhatja az Orosco Kft.-t ide kattintva

Poliext Kft.

Magyarországi, családi tulajdonban lévő gyártó vállalatként széleskörű megoldásokat nyújtunk épületgépészet, mezőgazdaság és öntözés területén.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el.

Pro Horto Kft.

„A talajnélküli termesztés legnagyobb volumenben felhasznált inputanyaga a termesztőközeg.”

A Pro Horto Kft. által immár 18 éve forgalmazott kókuszrost különböző frakcióinak hála, mindig az adott kultúrára és a kertészet öntözőrendszerére optimalizált közeget tudunk ajánlani. A termesztés végeztél a kókuszrost nem hulladék, hanem könnyen újrahasznosítható, értékes nyersanyag, ami környezetbarát módon hasznosítható. Célunk, hogy a kertészetek igényeinek figyelembevételével termékeinket folyamatosan fejlesztve a leggazdaságosabb megoldást nyújtsuk a termesztőközegek piacán.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Rijk Zwaan

A Rijk Zwaan Budapest Kft. hollandiai, családi tulajdonban lévő zöldség nemesítő és forgalmazó cég, az egyik legnagyobb vállalat a globális zöldség-vetőmag piacon. Magyarországi leányvállalata 1993-ban alakult meg és a folyamatos fejlődés eredményeként már akkor átvette Magyarország mellett 10 közeli és balkáni ország forgalmazási feladatait, valamint 1996-ban megnyílt a felgyői Kísérleti Kert is. A cég arra törekszik, hogy hozzájáruljon a világ élelmiszer ellátásához, és ezzel együtt ösztönözze a zöldségfogyasztást új, egészséges és vonzó termékek kifejlesztésével.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Seedplus Kft.

A Seedplus Kft. a tevékenységét 2010-ben kezdte meg, szolnoki székhellyel, magyar tulajdonosi háttérrel. Fő területünk a vetőmag-forgalmazás volt, a Pop Vriend Seeds B.V. ösztönzésével, mely tevékenység a mai napig gerincét képezi a mindennapi munkánknak. Elsősorban a feldolgozóipar számára kínált fajtáinkkal meghatározó szerepet töltünk be az iparizöldség-piacon. 2016-ban bővítettük termékpalettánkat, hogy a tápanyag-gazdálkodás terén is hathatósan tudjunk segíteni. Magyarországi partnerének választott bennünket a Green Has Group olasz gyártó, mely a nemzetközi piacok egyik meghatározó szereplője biostimulátoraival, kertészeti műtrágyáival, specifikumaival. Már a rövid közös munka is meggyőzött bennünket és partnereinket, hogy a kiváló minőségű termékeiknek fontos helye van és lesz a magyar piacon. Ennek okán bővítettük portfóliónkat a spanyol Fertinagro Biotech „okos műtrágyáival”, így lehetőségünk van az adott talajtípusra és növényfajra legoptimálisabb műtrágyát ajánlani, jelentős mértékben csökkentve a tápanyagveszteségek mértékét a talajban. Célunk, hogy nemzetközi partnereinkkel meglévő hosszú távú és elkötelezett (kizárólagos) együttműködéseknek segítségével elismert, hatékony, korszerű és innovatív megoldásokat kínáljunk a magyar agráriumnak.

Megfelelő vetőmag és tápanyag-gazdálkodás nélkül a világon ma már sehol sem képzelhető el nagy hozamú termelés. 2010 óta segítjük a gazdálkodókat korszerű termékekkel és szaktanácsadással, hogy a mennyiség növelését és a minőség fejlesztését költséghatékonyan tudják megvalósítani.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Syngenta Kft.

A svájci székhelyű Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. Vállalatunk, amely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 26.000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Tó és Öntözés Kft.

A Tó és Öntözés Kft.-t családi vállalkozásként 2009-ben alapítottuk, már akkor több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, akik garantálják a szakszerű kiszolgálást és kivitelezést. 19 hazai és 30 külföldi gyártó terméksorával speciális öntözési, mikroöntözési, párásítási technológiákkal, tótechnikával egyedülálló választékot kínálunk növényházak, mezőgazdaság mellett sportpályák, parkok, kiskertek számára is. Automata tápoldatozás – Klímaszabályzás – Tározó szigetelés – Kereskedelem – Ingyenes szaktanácsadás – Kivitelezés – Szerviz. Termékválasztékunk képekkel, árakkal, leírásokkal a www.toesontozeswebaruhaz.hu oldalon.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Van Iperen International

A Van Iperen International speciális műtrágyák és biostimulánsok holland gyártója a trágyázáshoz és a lombozat kijuttatásához. Szeretnénk megváltoztatni a növénytáplálás játékszabályait, innovatív megoldásokat kínálva a termelőknek a fenntarthatóbb mezőgazdaság érdekében. További információért látogasson el weboldalunkra: 

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Veritas-Agro Kft.

Veritas-Agro Kft. 1996 óta van jelen a magyar piacon különböző frisspiaci- és feldolgozóipari zöldségnövények vetőmagjainak forgalmazójaként, folyamatosan a legoptimálisabb fajtaválasztás esélyét kínálva termelőink számára.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

ZFW Hortiservice Kft.

A ZFW Hortiservice Kft. több, mint 12 éve látja el több nemzetközi vetőmagcég hazai képviseletét. Széles beszállítói hátterünk révén a paradicsomfajták teljes spektrumával rendelkezünk a hagyományos típusoktól egészen a high-tech különlegességekig.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el