Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 4-5-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismeréseket hat kategóriában topvezetőkből álló szakmai zsűri ítéli oda. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

A Portfolio által alapított rangos agrárszakmai elismerések célja, hogy díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői a következő hat kategóriában nyerhetnek díjakat:

  • Portfolio Agrárgazdaságért díj
  • Év agrárberuházása díj
  • Év Állattenyésztője díj
  • Év növénytermelője díj
  • Év kertészete díj
  • Év fiatal agrárszakembere díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakemberi díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2019. október 24-ig. A jelentkezések után pályázati űrlapot küldünk, amelyeket kitöltve ugyanerre az e-mail címre várunk vissza. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

A nevezések és javaslatok alapján öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt. A zsűriben Csányi Attila, a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke, Makai Szabolcs, a Talentis Agro Holding vezérigazgatója, Szabó Levente, a KITE Zrt vezérigazgatója és Szabó Miklós, a Tranzit Csoport alapító-tulajdonosa foglal helyet.

A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia december 4-i szakmai programjának zárasaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek.

Forrás: https://www.agrarszektor.hu/elemiszer/ev-vegi-dijeso-az-agrariumban-8211-palyazzon-es-nyerjen-on-is.16607.html