Június 7-8-án Csíkszeredára, június 9-én pedig Sepsiszentgyörgyre szervez B2B üzleti találkozót az AMC élelmiszerexportőrök számára.

Tisztelt Partnerünk!

Az Agrármarketing Centrum Hungarian Food Business Programjának keretein belül 2023 nyarán is folytatja az üzletfejlesztési találkozók szervezését a magyar élelmiszerexport célpiacain.

A B2B események során egyaránt segítjük azokat az élelmiszeripari vállalatokat, amelyek az adott ország piacán már jelen vannak és elsősorban üzleti kapcsolataikat szeretnék bővíteni, illetve azon gyártócégeket is, amelyek a jövőben tervezik kiterjeszteni exporttevékenységüket a célország piacára.

Az eseményen egyrészt bemutatkoznak a magyar élelmiszeripari vállalkozások, másrészt az adott célpiac kereskedői, importőrei, beszerzői, HoReCa döntéshozói.

A következő B2B találkozó helyszíne és időpontja az alábbi:

Erdély (Románia)

2023. június 7-8. Csíkszereda

2023. június 9. Sepsiszentgyörgy

A találkozó programtervét a regisztrált cégek részére az eseményt megelőzően küldjük el.

Személyi feltételek: A találkozón legfeljebb 10 élelmiszergyártó cég számára tudunk bemutatkozási lehetőséget biztosítani.

A sikeres tárgyalások érdekében elengedhetetlen, hogy tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezzen a cég képviselője.

A termékek bemutatása és szállítása: A termékek/prospektusok helyszínre történő kiküldésében tudunk segítséget nyújtani, a helyszínen kóstoltatás lehetséges.

Jelentkezés: Az AMC üzletfejlesztési részlegén az export@amc.hu email címre, valamint másolatban rupnik.adam@amc.hu email címre küldött üzenettel lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2023. május 2. (kedd)

További információ az alábbiakban olvasható részvételi felhívásban található!

Kérdés esetén keressenek bizalommal!

 Üdvözlettel:

 Rupnik Ádám

 Üzletfejlesztési Projektmenedzser

1012 Budapest, Kuny Domokos u. 13-15. 2. em.

 Tel.: +36 30 198 2898

  rupnik.adam@amc.hu

   www.amc.hu | Facebook