“A mai lemondás biztosan nem fog meglepetést okozni senkinek” – mondja Madlen Miserius, vezető termékmenedzser. „A koronavírus-járvány a vártnál tovább tart. Szerettünk volna lehetővé tenni egy helyszíni eseményt májusban. De túl alacsony annak a valószínűsége, hogy nemzetközi üzleti utak és nagyobb személyes találkozók is létrejöhetnek Berlinben. Ilyen körülmények között egyszerűen lehetetlen személyesen találkoznunk. “

A Messe Berlin nagy erőfeszítéseket tett a FRUIT LOGISTICA különkiadásának előkészítésére, amelyre májusban került volna sor. A FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a világjárvány legfontosabb bizonytalanságainak, és megvédje az ügyfeleket egészségét és beruházásait. A koncepciót nagyon jól fogadta a szakma. Több mint 600 vállalat regisztrálta magát Európából és a világ többi részéről.

„Azért dolgoztuk ki a FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION-t, mert az iparral folytatott megbeszélések alapján tudtuk, hogy a piac nagyon szeretne egy fizikai eseményen részt venni. Ezért dolgoztunk ki egy olyan koncepciót, amely a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja kiállítóinknak a lehető legkisebb kockázat mellett.” – mondja Madlen Miserius, vezető termékmenedzser.

“Sajnos a járványé továbbra is az elsőbbség, ami a mai törléshez vezetett” – mondta Miserius. “A friss zöldség- és gyümölcsiparban egy nagy, globális szakemberekből álló család él, amely minden évben találkozik a FRUIT LOGISTICA-n. Már tárgyalunk a nemzetközi piaci szereplőkkel, és folyamatosan dolgozunk a következő FRUIT LOGISTICA 2022 kiállításon. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy 30. kiadásunk színvonalas helyszíni esemény legyen. Kérjük, ezért jegyezze fel naptárában a berlini FRUIT LOGISTICA időpontját 2022. február 9. és 11. között.”

További információ, a FRUIT LOGISTICA-ról itt olvasható:

https://www.fruitlogistica.de/

Kapcsolat: Simon-Lutring Tünde,
a Messe Berlin magyarországi képviselője
Tel.: 345-7645, E-mail: simon-lutring@ahkungarn.hu