Tisztelt Hölgyem/Uram, kedves Kolléganők, Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatom, hogy a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet piaci szereplőket segítő online cikkgyűjteménye, a FruitVeB Magazin megújult arculattal áll rendelkezésre az olvasók és leendő szerzők számára.

A Terméktanács eddig nyomtatott folyóirataként megjelent Zöldség-Gyümölcs Piac és Technológia negyedéves lapját felváltotta a modern köntösbe öltözött FruitVeB Magazin. A nyomtatott lapszámok archiválása révén közel 500 szakmai cikk áll az előfizetők rendelkezésére, mely tartalom hetente frissítésre kerül. A forma mellett a tartalom is megújul, új rovatokkal is találkozhatnak az előfizetők: világpiaci hírek, zöldségtermesztés, gyümölcstermesztés, marketing, piac és ökonómia, árak kommentár nélkül.

A Magazin legfontosabb küldetése, hogy időtálló, aktualitását hosszabb távon is megőrző tartalom révén hozzájáruljon az ágazati szereplők kertészeti-szakmai, piaci és ágazati ismereteinek bővítéséhez, szemléletének formálásához, a gazdálkodásuk hatékonyságának fokozásához, valamint termelési és beruházási döntéseik megalapozásához.

A FruitVeB Magazin az alábbi honlapon érhető el: FruitVeB Magazin, melyre beregisztrálva köthető előfizetés. Éves előfizetési/hozzáférési díj FruitVeB tagoknak ingyenes, minden külső felhasználó számára 5 000 Ft. A tagoknak a regisztrációkor leadott e-mail címükre fog érkezni az ingyenes hozzáférés aktiválásához szükséges teendőket tartalmazó üzenet.

Megtiszteltetésnek tekintjük, ha meglátogatják honlapunkat (FruitVeB Magazin) és tájékoztatják vállalkozásuk, szervezeti egységük munkatársait is az előfizetési lehetőségéről.

Reméljük, hogy a jövőben Önöket is olvasóink és lehetőség szerint akár szerzőink között üdvözölhetjük.

Szívélyes üdvözlettel:

Dr. Domján Erika