A FruitVeB és a Hanság-Fertőmenti Szövetkezet szervezésében 2017. november 19-22 között termelők egy csoportja szakmai látogatást tett egy budrioi hagymatermelőnél, aki részletesen ismertette az általa alkalmazott hagymatermesztési technológiát. A termelő – aki vörös- lila- és fehérhagyma termesztéssel egyaránt foglalkozik – részletesen bemutatta a farmon alkalmazott post harvest technológiát, így működés közben volt látható a manipuláló gépsor, a hűtőház, valamint az áruvá készítés és csomagolás eszközrendszere.

A látogatás második napjának délelőttjén a termelők a Bolognától 50 km-re lévő, Palata Pepoli mellett található 50 hektáros gyümölcstermő ültetvényt látogatták meg. A vendéglátó gazda 30 hektáron alma, 20 hektáron pedig körte termesztésével foglalkozik. A területen metszési bemutatót tartottak, ezt követően a Green Has Italia képviselője mutatta be a zöldségek és gyümölcsök termesztése során náluk alkalmazott növénykondicionálási és levéltrágyázási módszereket.
A szakmai látogatás sikeres volt, sok értékes tapasztalattal gazdagodtak a résztvevők.