Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásáron történő megjelenést.

A 79. OMÉK-on megtartja közönségvásár jellegét, így az évek óta népszerű családi és szórakoztató programok – például koncertek, előadások, gyermeksziget – is várja majd a látogatókat. A szervezők szerint minden adott lesz ahhoz, hogy az OMÉK nemzetközi értelemben véve is meghatározó, exportkivitelünket is támogató Közép-Európai kiállítássá nője ki magát. A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is.

A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség minden jelntkező számára elérhető.

A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról, a https://omek.amc.hu oldalról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak.

Forrás: https://www.agroinform.hu/