Az agrárium egyik legrangosabb eseményének számít a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet immár hetedik alkalommal rendez meg a Portfolio gazdasági portál. A december 4-5-i, kétnapos konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által ajánlott rendezvény. A szaktanácsadók a részvételért 4+4, összesen nyolc kreditpontot kaphatnak. A kreditpontok érvényesítéséhez mindkét napra szóló, külön regisztrációra van szükség.

Az Agrárszektor Konferencián a NAK tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. A jelentkezési feltételekről a www.portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában, vagy az alábbi linken lehet tájékozódni.

A részvételi feltételekről bővebben itt>>

A konferencia azokat a „forró” agrártémákat tűzi napirendre, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tarthatnak számot az agrárgazdasági szereplők körében. Így többek között szó lesz az agrárium legjövedelmezőbb befektetési lehetőségeiről, a várható földszabályozási és adózási változásokról, az uniós Közös Agrárpolitika 2020 utáni jövőjéről és az új agrárfinanszírozási lehetőségekről is.

A részletes programról bővebben itt>>

Az eseményt várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság előtt álló legnagyobb kihívásokról tart előadást. A konferencia szekcióbeszélgetésein az államigazgatás-kormányzati szféra és a vállalkozói-üzleti élet legbefolyásosabb döntéshozói vesznek részt.

A rendezvény előadóiról részletek itt>>