A Portfolio Csoport Agrárium 2020 konferenciája az évkezdet egyik legfontosabb agráreseményének számít, és egyedülálló programkínálatot nyújt az ágazat szereplőinek. A rendezvény célja, hogy gyakorlatban is jól felhasználható információkkal adjon tájékoztatást a legfontosabb agrárgazdasági trendekről.  Az eseménynek a kecskeméti Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont március 3-án.

Az Agrárium 2020 konferencia részletesen áttekinti azokat a leglényegesebb 2020-as változásokat, amelyeket gazdálkodási döntéseikhez ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A rendezvény szakmai előadásokkal és tematikus szekcióbeszélgetésekkel dolgozza fel az adott évi támogatásokkal összefüggő kérdéseket, a leglényegesebb jogszabályi módosításokat és a várható agrárpiaci trendeket. Emellett bemutatja az ágazatot érintő technikai-technológiai újításokat is. A hallgatóság a legfontosabb információkat az államigazgatási és az üzleti szféra legmeghatározóbb vezetőitől és döntéshozóitól szerezheti meg.

Az Agrárium 2020 konferenciáról szóló részletes tájékoztatás portfolio.hu/rendezvenyek oldalon érhető el. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.