Egyedülálló programkínálattal tart évindító agrárkonferenciát március 3-án Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az Agrárium 2020 elnevezésű rendezvény célja, hogy a sikeres gazdasági döntésekhez gyakorlati információkat nyújtson az agrárium valamennyi szereplőjének. Ennek érdekében a rendezvény sorra veszi az új évben meghatározó jogszabályi, támogatási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat.

A konferencia általános áttekintéséhez kattintson ide>>

Az Agrárium 2020 konferencián jegyvásárlással lehet részt venni, de a Portfolio Csoport a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít. Ezen kívül a szaktanácsadók a NAK által akkreditált rendezvényen négy kreditpontos is szerezhetne.

A jelentkezési és jegyvásárlási feltételekről itt tájékozódhat>>

A konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. A rendezvény színvonalas szekcióbeszélgetésében az államigazgatási és az üzleti szféra csúcsvezetői vesznek részt.

A konferencia előadói listáját itt tekintheti meg>>

Az Agrárium 2020 konferencia foglalkozik az ez évi egységes agrártámogatási kérelmek beadási időszakával, a Magyar Államkincstár kifizetés terveivel, a 2020 utáni új uniós Közös Agrárpolitika előkészületeivel, az új banki agrárfinanszírozási termékekkel és az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére irányuló jogszabályi tervekkel. Emellett szó lesz a szántóföldi növénytermelés jövedelmezőségéről, az állatjárványok elleni védekezésről, a takarmányozási trendekről, a növényvédelem nemzetközi évéről és az idénre várható legnagyobb agrár-innovációs fejlesztésekről is.

A részletes programért kattintson ide>>