Tisztelt dr. Apáti Ferenc!

Ezúton tájékoztatjuk a FruitVeB-et a SIÓ-Eckes Kft. álláspontjáról a gyümölcsfelvásárlási tervek kapcsán a koronavírus helyzettel összefüggésben.

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzetben mindenki számára egyértelművé vált, hogy a biztonságos élelmiszer-ellátás a legfontosabb az emberek létfenntartásának szempontjából. A SIÓ-Eckes Kft., mint felelős vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a biztonsági intézkedések fokozása mellett biztosítsa a termelés és a napi munkamenet zavartalanságát, ezzel a megszokott minőséget és biztonságot nyújtva fogyasztóinak és partnereinek egyaránt.

A siófoki gyárban a termelés változatlanul zajlik, ennek fenntartása érdekében többek között szigorítottuk a belépés és a gyárterületen való mozgás szabályait, védőfelszereléseket biztosítottunk a fizikai területen dolgozó munkavállalóink számára és munkarendjükben is változtatásokat eszközöltünk a kontaktusszámok minimalizálása miatt. Folyamatosan figyeljük a vírushoz kapcsolódó hazai és nemzetközi híreket, szükség esetén tovább szigorítunk intézkedéseinken, és bízunk benne, hogy ezek segítségével a jövőben is meg tudjuk védeni munkavállalóinkat és folyamatosan biztosítani tudjuk a stabil működést.

A termelés fenntartásához és a zamatos gyümölcslevek gyártásához pedig kiváló minőségű alapanyagra is szükségünk van, így az idei gyümölcs szezonban is számítunk jelenlegi és jövőbeni termelőpartnereinkre! A gyümölcsfeldolgozási munkálatok a SIÓ-Eckes-nél az elmúlt évekhez hasonló módon és ütemben fognak zajlani, azt a jelenlegi terveink szerint a koronavírus helyzet nem fogja befolyásolni.

Köszönjük termelőpartnereinknek, hogy elhivatottságuknak hála ezután is lédús gyümölcsökből készíthetjük termékeinket, hiszen a SIÓ ízek zamatában az ő munkájuk is benne van!

Amennyiben kérdésük merülne fel a fent leírtakkal kapcsolatosan, keressenek bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Üdvözlettel: