A termelők visszajelzései alapján a Plastoflex71 fagyvédelmi gyertyáival megvédett ültetvények pozitív és kiszámítható gazdasági eredményeket hoztak!

Kedves Partnerünk,

Az elmúlt években a szélsőséges időjárási jelenségek egyre nagyobb hatást gyakoroltak a mezőgazdasági ágazatra Európa-szerte.

A klímaváltozás egyértelműen érezhető hatása az igazi hideg tél kimaradása, illetve egyéb szélsőséges időjárási események megjelenése (heves esőzések, meleg téli hétvégék) volt.

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy az enyhe telek korai rügyfakadást okoznak. Azonban az elmúlt évek tendenciáit figyelembe véve a hideg időjárás visszaköszön a tavaszi időszakban, és ez nagy mértékben kiszámíthatatlanná teszi az évi termést és a gazdasági eredményeket.

A Plastoflex71 csapata azon dolgozik, hogy a mediterrán térségekben évtizedek óta meglévő fagyvédelmi technológiát folyamatosan fejlessze, gazdaságossá és hatékonyabbá tegye térségünkben.

Fejlesztéseink alapját az elmúlt évek pozitív termelői visszajelzései adják, melynek eredményeként egyre több termékünkkel találkozhatnak országszerte.

Kínálatunkban az alábbi termékek szerepelnek:

Ezúton szeretném felhívni figyelmét, hogy elővásárlási akciónk még tart!

Kedvezményekről és egyéb információkkal kapcsolatban kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségünkön.

sales@plastoflex71.hu

További technológiai tanácsért és használati javaslatokért (indulási hőmérséklet, létszám) forduljon hozzánk bizalommal.

www.plastoflex71.hu

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon és YouTube csatornánkon!

https://www.youtube.com/channel/UCty3xtUgsOra2WKTzcm-TJg/featured

https://www.facebook.com/Plastoflex71

Gyümölcsöző évet kívánunk!