A Riminiben évente megrendezésre kerülő MACFRUT az egyik legjelentősebb zöldség-gyümölcs vásár Olaszországban, amely szokásos találkozási pontja a szakma nemzetközi képviselőinek. A teljes zöldség-gyümölcs ágazat képviselteti magát, a termesztési technológiákon át a legjelentősebb termelő és kereskedő, csomagoló, feldolgozó és szállítmányozó cégekig.

A bizonytalan egészségügyi helyzet arra ösztönözte a vásár szervezőit, hogy 2020-ban rendhagyó módon digitális térben valósítsák meg a kiállítást. Egyedülálló virtuális vásárteret hoztak létre, melyhez a világ bármely tájáról kapcsolódhatnak az érdeklődők.

A MACFRUT Digital költséghatékony és biztonságos lehetőséget kínál a kiállítóknak, akik online standon mutathatják be tevékenységüket és termékeiket. A vásár felülete tematikus pavilonokra oszlik, hogy a látogatók könnyebben megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő cégeket. A standokon bemutatkozó videó, képgaléria, feltölthető grafikonok és egyéb tartalmak érhetőek el a személyes jelenlét érzetét keltve a látogatókban, akik az oldalon egy gombnyomással b2b találkozót kérhetnek.

Külföldi kiállítók jelentkezését július 25-ig várják a szervezők. A feltölteni kívánt tartalmaknak megfelelően különböző felszereltségű standok igényelhetők.

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ITA) a MACFRUT Digital partnereként lehetőséget kínál magyar beszerzők részére a VIP Buyer programban való részvételre.

Jelentkezési határidő: 2020. Augusztus 30.

További információ: budapest@ice.it
Web: macfrutdigital.com