Kedves Gyümölcstermesztő Kolléganők, Kollégák!

A FruitVeB és az Agrárközgazdasági Intézet NKft. – az Agrárminisztérium támogatásával – a gyümölcstermelők öntözési tevékenységének felmérésen dolgozik. E munkánk mintaterülete jelenleg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Célunk, az öntözés helyzetének, valamint az öntözés hiányának, illetve hiányosságainak pontos feltérképezése, mindezek alapján a hazai gyümölcságazat öntözésfejlesztésének megalapozása, továbbá javaslatok megfogalmazása a Döntéshozók felé.

A kérdőív minden, a megyében működő vállalkozásra vonatkozik, függetlenül attól, hogy jelenleg végez-e öntözési tevékenységet vagy sem.

A kérdőív kitöltéséhez szükséges idő az öntözést jelenleg nem végző gazdálkodóknak 5-8 perc, az öntözött ültetvényekkel rendelkezőknek 10-15 perc.

Nagy tisztelettel megkérjük a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén gazdálkodó gyümölcstermesztőket, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat, illetve az öntözés jelenlegi nehéz helyzetének jobbítását.

A kérdőív kitöltésére rendelkezésre álló határidő: 2021. november 16. (kedd) éjfél

Őszinte köszönettel:

Dr. Apáti Ferenc

FruitVeB elnök

A kérdőív az alábbi linkre kattintva tölthető ki:

https://survey.alchemer.com/s3/6598105/A-Szabolcs-Szatm-r-Bereg-megye-gy-m-lcs-ltetv-nyein-gazd-lkod-k-nt-z-si-tev-kenys-ge-copy