Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. szervezésében ebben az évben is megrendezésre kerül az „OMÉK” kiállítás. A kiállítás 2021. október 7-10. között, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ területén, a Vadászati Világkiállítás részeként lesz megtartva.

A korábbi évektől eltérően, idén összesen 2 pavilonban („B” és „E”) mutatkozhatnak be a cégek, kis- és középvállalkozások.

Tekintettel arra, hogy a megszokottnál kisebb területen valósul meg a kiállítás, ezért kiállítóként csak szűkített tematikával lehet részt venni a rendezvényen.

Árusításra kizárólag a „B” pavilonban lesz lehetőség.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 31.

Előjelentkezésre van lehetőség, mely 10 %-os kedvezményre jogosít. Az előjelentkezés határideje 2021. július 30.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők:

A jelentkezési lap (valamennyi rovatát) géppel, vagy olvasható kézírással szíveskedjenek kitölteni, cégszerűen aláírni, és az omek.info@amc.hu e-mail címre visszaküldeni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezési lap aláírásával, visszaküldésével elfogadják az ÁSZF-ben rögzített valamennyi feltételt.

Mivel idén idén kisebb területen lesz a kiállítás, előfordulhat, hogy a szervező Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. nem minden jelentkezőnek tud helyet biztosítani. Az ÁSZF szerint a jelentkezések elfogadása AMC vezetői szinten történik.