Kedves Haifa partnerek, gazdálkodók, kereskedők!

Reméljük, hogy ez az üzenet biztonságban és jó egészségben éri el önöket és kollégáikat, hozzátartozóikat.

Az egész földre kiterjedő koronavírus járvány rendkívüli lépések megtételére készteti az országok kormányait, teszik ezt azért, hogy csökkentsék az emberek vírusnak való kitettségét és a fertőzéses esetek számát.

Nekünk, a Haifa Group-nál küldetésünk, hogy támogassuk a termelőket, hogy továbbra is friss mezőgazdasági termékeket tudjanak előállítani.

Fejlett növényi tápanyag-utánpótlási megoldásaink biztosítják a szántóföldi növények, zöldségek, gyümölcsök, folyamatos, legmagasabb minőségű tápanyagokkal való ellátását.

A Haifa már jól bizonyított korábban is, hogy a kihívásokkal teli krízis helyzeteknek jól meg tud felelni.

Jól felkészültünk arra, hogy a jelenlegi helyzetben is kiszolgáljuk a piacot.

A Haifa már előre megtette a szükséges lépéseket a termelés kielégítő fenntartására, és a világban mindenütt, a gazdálkodók, kereskedők igényinek megnyugtató kielégítésére.

Cégünk jól megalapozott, működő, regionális, a termelői igényeket kiszolgáló raktárhálózattal rendelkezik. Jól felkészültünk a mezőgazdasági, kertészeti termelés főszezonjára.

Mindemellett, kollégáink jelenleg is fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy biztosítsák a személyre szabott, rendszeres és pontos áruszállításokat.

Kérjük, önöket, a még szorosabb telefonos és e-mail útján történő együttműködésre, szükségleteik jobb kielégítésé és igényeik még pontosabb felmérése érdekében.

A Haifa csapat kollégáinak jóléte és egészségük megőrzése érdekében, átváltottunk az otthoni munkavégzésre, ahol csak lehetett.

A termelők és kereskedők a Haifa hosszú távú, legfontosabb partnerei.

Együtt szembenézünk a kihívással és legyőzzük azt!

A Haifa csapatának nevében, jó egészséget, és gyors zökkenőmentes visszatérés kívánok önöknek a szokásos életvitelükhöz.

Motti Levin

vezérigazgató

Haifa Group

A videóüzenet: