A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a Magyar Zöldség-Gyümölcs TÉSZ-ek és Kereskedők Egyesület szakmai rendezvénye.

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és a Magyar Zöldség-Gyümölcs TÉSZ-ek és Kereskedők Egyesülete tisztelettel meghívja Önt, a TÉSZ Könyvelői Klub Szakmai Nap rendezvényére

Időpont: 2022. október 19. (szerda)

– Regisztráció: 9:30-tól

– Program: 10:00-13:00

Helyszín: MATE Budai Campus (volt Kertészeti Egyetem) Tanácsterem „K” épület, II. emelet (1118 Budapest, Villányi út 29-43.)

Téma:

A 2023. évtől az új operatív program és működési alap táblázatai, a TÉSZ-ek kitöltési gyakorlata során felmerülő kérdések megvitatása és konzultáció

Előadó: Bittsánszky Márton osztályvezető, AM Bor és Kertészeti Főosztály

(Elsődlegesen az előzetesen az érintett táblázattal kapcsolatosan felmerülő kérdések észrevételek megválaszolására kerül sor)

A Szakmai Napon történő részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az info@fruitveb.hu e-mail címre kell megtenni legkésőbb 2022. október 17-ig.

A rendezvényen való részvétel a FruitVeB tagjai számára ingyenes, a tagsággal nem rendelkezők számára a részvételi díj 10.000 Ft + ÁFA/fő. A részvételi díjat a regisztrációt követően kapott számla ellenében kérünk átutalni a számlán feltüntetett bankszámlára!

Budapest, 2022. október 5.

dr. Apáti Ferenc

FruitVeB elnök

Nagypéter Sándor

MZGYTKE elnök  

Meghivo_TESz-Szakmai-Nap_20221019