A Tész-Ész Nonprofit Kft. és a Kertcenter Kft. szeretettel várja Önöket a Kertészeti Évzáró Szakmai Konferenciára 2022. november 24-én.

A helyszín újból Tápiószecső, a különleges Termál Hotel Vesta (www.vestahotel.hu), mely kiváló rendezvényhelyszínnel, kényelmes szállással, saját termálvizes élmény medencékkel, szaunával, külön gyermek élmény medencével vár bennünket.

A Konferencia során számos rangos nemzetközi és hazai előadóval és háttéripari céggel találkozhatunk, mint például az ültetvényekben napelemes energiatermelő rendszerek gyártásával és telepítéssel foglalkozó, iparág vezető Amarenco Group képviselőjével, Alfred Weinbergerrel (Amarenco Group Írország). Előadónk lesz Mara Ernő, aki Erdélyben nagy területen, bio gyümölcsösökön gazdálkodik. Érdekes, a növényi tápanyagokat termelő talajbaktériumokról szóló előadással készülnek az AsfertGlobal cég képviselői Ignacio Rojas és Antonio Serna (Asfertglobal Portugália). Találkozhatnak az Anorel és a Plantacote műtrágyagyártó cégek képviselőivel is. Maksym Bubunov pedig személyesen fogja bemutatni a Volpi a 2022/2023 modellév legújabb elektromos akkus metszőolló, fűrész modelljeit.

Az előadásokkal szeretnénk választ kapni azokra a kérdésekre, hogy hogyan optimalizáljuk a jelenlegi klimatikus viszonyok mellett az ültetvényünk egészségi állapotát.

Új öntözési technológiákkal? Napenergiával vezérelt rendszerek segítségével? Digitalizációval? Hogyan helyettesítsem a műtrágyát? Hogyan tudok kevesebb pénzből ugyanolyan harmonikus tápanyagellátást biztosítani az ültetvénynek, mint a műtrágyákkal? Milyen állapotban vannak a talajaink? Hogyan válasszunk megfelelő biztosítást, finanszírozást?

Regisztráció az alábbi linken: REGISZTRÁCIÓ

vagy telefonon lehetséges:

Kovács-Vincze Viktória +36 20 434 7390 teszesz@gmail.com

Részletes programterv és meghívó:

2022Meghivo-es-Program-TeszEsz-Kerteszeti-evzaro