Szeptember 5-én kerül megrendezésre a NAK Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály Gyümölcstermesztési Alosztálya és a NÉBIH szervezésében a „Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben” szakmai rendezvényre és az azt követő kertlátogatásra, melyre várnak tisztelettel minden érdeklődőt.

Az idei évben a súlyos időjárási anomáliák ellenére is szeretné a NAK Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály Gyümölcstermesztési Alosztálya, a faj specifikus gyümölcsös rendezvények megtartását tovább erősíteni annak érdekében, hogy a tisztelt gyümölcsös gazdatársadalom számára, gyakorlatorientáltan, az éppen aktuális témának és helyzetnek megfelelő információkat tudjanak rendelkezésre bocsátani.

Ennek soron következő állomása, most Tordasra érkezik és az őszibarack gyümölcsfaj idei állapotának szakmai megvitatására hívják meg tisztelettel Önöket. Az őszibarack szakmai rendezvény és kertlátogatásra  a témában elismert,  jeles szakembereket kértek fel előadókként, hogy ezáltal kerülhessen az idei őszibaracktermesztés jelen állapota megvitatásra.

Időpont:  2023 szeptember 5. (kedd) 10:00 – órától

Helyszín:    Nébih Tordasi Növényfajta–kísérleti Állomás, 2463 Tordas, Szabadság u.2

A rendezvényt moderálja: Komma László kertészeti szakértő, NAK

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes program:

oszibarack_meghivo_veegleges-2023.-szept.-5-Tordas