Az Agriforvalor projekt keretében készített felmérésünk azt mutatja, hogy a mezőgazdasági és erdészeti gazdálkodók és biomassza-hasznosításban érdekelt cégek részéről igény mutatkozik néhány szakmai téma alaposabb megismerésére. Ezen témák egyik a bioökonómia témaköre, ezért az Agriforvalor projekt következő közös tevékenységeként ebben a témában szervezett képzést kínálunk a hálózati tagjainknak.

Ezúton meghívom Önt és érdeklődő munkatársait a Nemzeti Agrárkamara és az Agriforvalor projekt közös szervezésében tartott képzésre 2017. szeptember 21-én. A képzés témája: bioökonómia fejlesztési lehetőségei, és kapcsolódása a kutatás-fejlesztéssel.

A vegyesen angol és magyar nyelvű eseményt (szinkrontolmácsolás biztosított) az OMÉK kiállítás keretében szervezzük, a regisztrált vendégeknek ingyenes a belépés.  Ezért kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék mielőbb az OMÉK oldalán: https://goo.gl/AdyoeW („Úton a jövő felé, a biomassza alapú gazdaság építése – 2017.09.21. csütörtök, 09.00-12.30” konferenciát kell bejelölni.)

Remélem, hogy megtisztel minket a részvételével.