A résztvevők értékelik a hazai zöldség-gyümölcs termesztés 2018. évi teljesítményét és a nemzetközi tendenciákat, valamint a hazai gátak és lehetőségek ismeretében gondolatokat fogalmaznak meg a kertészeti ágazat működésének fenntarthatóságával, eredményeinek javíthatóságával kapcsolatban.

A részletes program és a regisztrációs felület IDE kattintva elérhető!

A konferenciát gálavacsorával zárjuk, melyet követően zenés-táncos este keretében lehetőség van további kikapcsolódásra. E mellett csocsóasztalok és bowling pálya is a rendelkezésre állnak.

A konferencián szállásfoglalással részt vevők számára lehetőség van a hotel wellness részlegének használatra (fitneszterem, beltéri medencék élményelemekkel, különböző szaunák, jégkút és gőzkamra). A konferencia főnapján a wellness részleg meghosszabbított nyitvatartással üzemel.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a LifeStyle Hotel**** Mátraháza a konferencián szállásfoglalással részt vevők számára az eseményt követő hétvégére igen kedvező szobaárakat ajánlott fel!

Ennek részleteiről kérjük érdeklődjön az info@fruitveb.hu e-mail címen vagy Németh Kinga titkárságvezetőnél a +36 70 338 9570 telefonszámon

RÉSZVÉTELI DÍJ:

1 napra, a szakmai programokra teljes ellátással, szállás nélkül: 70 000 Ft+ÁFA/fő

(A részvételi díj tartalmazza a kávészünetekben történő fogyasztást (kávé, ásványvíz, üdítő, aprósütemények), az ebédet és a gálavacsorát italcsomaggal.)

1 napra, a szakmai programokra teljes ellátással, szállással 100 000 Ft+ÁFA/fő

(A részvételi díj tartalmazza a kávészünetekben történő fogyasztást (kávé, ásványvíz, üdítő, aprósütemények), az ebédet és a gálavacsorát italcsomaggal, a szállást és a wellness részleg használatát, valamint az elutazás előtti reggelit.)

2 napra, a szakmai programokra teljes ellátással, szállással 140 000 Ft+ÁFA/fő

(A részvételi díj tartalmazza a kávészünetekben történő fogyasztást (kávé, ásványvíz, üdítő, aprósütemények), az ebédet és a gálavacsorát italcsomaggal, a szállást és a wellness részleg használatát, valamint a második napon a reggelit és az ebédet.)

Rendezett tagsági jogviszonnyal rendelkező egyéni FruitVeB tagoknak 10% kedvezmény!
Nem FruitVeB tag cégek, vállalkozások részére 2 fő jelentkezése esetén 15%,
3 vagy több fő jelentkezése esetén 30% kedvezmény!