JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. JANUÁR 25.

A képzést ONLINE LEVELEZŐ OKTATÁS (blended learning) formában indítjuk! Az elméleti anyagot távoktatás formájában kapják meg a hallgatók, míg a gyakorlati képzés továbbra is közvetlen részvétellel zajlik olyan helyszínen, ahol a legalkalmasabb az oktatás minősége szempontjából. A távoktatás teljes rugalmasságot biztosít, a hallgató a számára optimális időt tölt a leckék tanulmányozásával. Az oktatók online és személyes (csoportos) konzultációs lehetőséget biztosítanak. A tanulmányi idő 3 félév, a tananyag félévenként három modulra osztott, a modulok ellenőrző tesztjeinek eredményes megoldása a továbblépés feltétele a következő tanulási egységre a kurzusokon belül. A kurzusok (tantárgyak) vizsgával zárulnak a tárgyfelelősök követelmény kiírása szerint. A képzést a szakdolgozat megírása és védése zárja hagyományos módon.

A képzés önköltséges (170,000 Ft/félév), részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

A felvételi jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap az intézmény Tanulmányi és Továbbképzési Osztályán kérhető. A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú képzésben (BSc, MSc vagy főiskolai, egyetemi) szerzett oklevél másolatát.

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése (az alapdiploma megjelölésével):

– fenntartható precíziós kertészeti szakmérnök (Agrár képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett, mérnök szakképzettséget igazoló oklevél).

– fenntartható precíziós kertészeti szakember (Természettudomány vagy műszaki képzési területen legalább alapképzésben (korábban: főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél.

A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az SZTE Mezőgazdasági Kar Tanulmányi és Továbbképzési Osztálya ad.

Jelentkezési lap letölthető: ITT

Cím: SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.

Telefon/fax: 62/532-990

E-mail: gubicsne.zsarko.agnes@mgk.u-szeged.hu; meszarosne.herbich.katalin@mgk.u-szeged.hu